![]() |
Yusuf oynamak istiyor Eskişehir'de mutlaka görev yapmak istediğini belirten Yusuf, "Sakatlığım var, ancak arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Eskişehir'de galip geleceğiz ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşacağız. Biz tüm maçlarımızı kazanacağız. Rakiplerimizin puan kaybedeceğini biliyoruz. Kendi işimize bakıyoruz" ifadesini kullandı. Denizli'nin maça Delgado'yla başlayacağı, Yusuf'u ise karşılaşmanın gidişatına göre sahaya sürebileceği öğrenildi. |
keşke ilk 11 yusufla bşlasa ama böylede olsa yusuf oynamalı bgn |
sakatligin yokken cok yavas hareket ediyorsun, sakat oynarsan rezalet olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne mücadelesi be bursa'ya karsi top'a dokunmadi. yusuf tek sonradan iyi oynuyor, ilk 11'de oynamasin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sanırım cevabı bugün yusuf verdi oyuna girdikten sonra.. daha tartışacak pek bir tarafı kalmadı bunun. Malesef delgadonun bütün sezon yapamadığını yusuf 4 haftadır yapıyor yani maç kazandırıyor.Sonradan oynaması çok rahatsızlık verici |
Helal Yusuf.. |
harikasın yusuf harikasın .. |
Yusuf harika gerçekten. |
yusuf süpersin yüzümüzü güldürdün :) |
super ya dalga gecer gıb bır gol attırdı |
Gerçekten de oynamak istiyormuş...Helal olsun sana bea, yine utandırmadın bizi... |
tilki yine iş başında tebrik ediyorum iyi bir oyun çıkarmış... |
Her macta mutlaka yusufdan yararlanmamiz SART!! |
her maç ilk 11 oynaması şarttt bunun tartışılması bile komik artıkk yusuf mükemmelsin yusufff |
YUSUF U beğenmeyen lere karşı YUSUF herkese haddini bildirdi işte ben buyum dedittirdi HELAL OLSUN YUSUF SANA HELAL OLSUN işte sen busun böyle oynamaya devammmmm |
Helal olsun YUSUF..... |
super adam |
bu adam küllerinden doğdu mütişsin yusuf mütiş |
ne asistti bee valla harikasınnn tbrkler |
Yusuf daha sakin oynuyor. Başını kaldırıyor bakıyor adam ne yapacağını biliyor. Açıkça söyleyeyim transfer edildiğinde çok heyecanlanmıştım. Ona inanıyordum ve göreceksiniz şampiyonluğumuzda çok büyük payı olacak Yusuf'un. |
ayağına sağlık yusuf oynadığı kısıtlı sürede çok yararlı işler yaptı |
bu maçta gerçekten çok iyiydi normalde yusufu geldiği günden beri sevememiştim pek yaşlı diye ama bu maçta gözüme girdi:D:D |
Türkiye`de Saat: 00:36 . |