![]() |
Ohh bea, zor bi maçı kazasız belasız atlattık...Denizli yine bizi şaşırtan bi 11'le çıktı sahaya, ama artık bu konuda bir şey demek istemiyorum, kazanan herzaman haklıdır ne de olsa...Bobo girdi maç çözüldü, nedeni de açık, sahada 2 golcü vardı ve Es Es savunması panikledi, rahat hareket edemeyeceklerdi artık, bizim gollerimiz de er yada geç gelecekti, öyle de oldu...Golleri Bobo'nun ve Holo'nun atması sevindirici, şampiyonluk yolunda onlara çok ihtiyacımız var çünkü, moralli olmaları lazım...Bide Yusuf var tabii, yine klasını konuşturdu, maçın en güzel hareketlerine imza attı, adam yürüyerek cezasahasına kadar girdi yaf, 10 numara gol attırdı, helal sana bea...Bu galibiyetten sonra Sivas'ı takibimizi sürdürüyoruz, onlar elbet puan kaybedecek, haftaya olmasa da öbür hafta, yeterki biz maçlarımızı bu şekilde kazanmaya devam edelim, gelecek şampiyonluk... |
Sıradaki gelsin:) |
Maca Yusuf damgasini vurdu! adam yürüye yürüye gol attirdi HELAL BE:D önümüzdeki fener macini mutlaka almamiz lazim.. |
Saçmalıklarla dolu bir ilk 11..Holosko tek forvet, Toraman sağ bek, Ekrem sol, Serdar sahada..:) Gerçekten anlaşılmıyor Hocann yaptıkları.. Haftalardır iyi oynayan takımı bozmak adına elinden geleni yapmış resmen..Formda stoper Toramanı sağa çekmiş, formda İbrahim Üzülmez'i kulübeye..Diğer formda oyuncular da Yusuf ve Bobo..Ve onlar da kenarda..Gerçekten ilginç..Fantazi yapcak durumda değilz artık..Ölüm-Kalım haftaları bunlar..Serdar Özkanlık haftalar değil..Yanlışlarla dolu bir başlangıç olmasına rağmen doğruyu erken bulmak önemliydi..Hoca bu anlamda gecikmedi..Bobo'yu alınca hücum kapasitemiz iyiden arttı.."Bu takım tek forvet oynamaz" gerçeğini; "Tek forvet Holosko olunca hiç oynamaz" şeklinde geliştirdi Hoca..:) Neyse tecrübe olur umarm..Kayıp çok kötü olurdu bu maç..Sivas'ı rahat rahat şampiyon ilan ederdik yani burda..Ama kazanmak daha da önemli..Derbilerden min. 4 puan almalıyız..Ve anadoluya puan vermemeliyiz artık..Çok da zor değil bu..Şampiyonluk için bunu yapmak gerek artık..Ayağmza gelen bu şampiyonluğu Sivas'a yem etmek çok büyük oturur içimize..Bu anlamda Hocann daha doğru işler yapması, oyuncularn da daha dikkatli olması gerek..Umarm kazanmaya devam ederiz..Feneri de Allah ne verdiyse harcarız İnönü'de...Şampiyonluk geliyor..Aksi bir durum olmaz inş.. |
şu futbol her maç oynansa ne olur sanki? serdar özkanın vadesi doldu artık... aydına bu kadar şans tanınsa takımın yıldızı olurdu... bu arada toraman ve zan göbekte vazgeçilmez... ne zapo ne sivok! |
maçı izleyemedm az önce ntvde özet görüntüleri izledim yusufun attırdığı jeneriklik gol kolay kolay hafızalardan silinmeyecektir. Son 3 haftadır görünmez adam olan tellonun da müthiş bi asisti var zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmak çok güzel... |
bütün maç boyunca futboloynamaya çalıştık , delgado geçen haftalardan daha iyiydi , tello bir tane pasıyla yine maçın en iyi adamlarından biri oldu , yusuf gol attırırken aynı adamı 3 kere çalımladı galiba :D... teşekkürler beşiktaşım bu hafta oynadığımız futbol gösterdiki biz bu sene şampiyon oluruz... |
bir engeli daha aştık allaha şükür kolay değildi deplasmanda esemeyen es es leri yenmek 2 kere yenilmişler sadece kendi stadlarında çekiniyordum biraz ama kartallarımız işi bitirdi bekleyin ey ahali kartal gümbür gümbür geliyor ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OLEY;);) |
çok zorlu bir maç oldu aslında gol atamadıkça maç zorlaştı ama ikinci yarıda goller geldi delgado bildiğimiz delgado ama yinede hırslı ve çalışkandı daha iyidi diğer haftalara göre tello beni çok sevindirdi bu hafta artık milli takımın etkisinden kurtulmuş bndan snraki hftalar çok etkili olucağını düşünüyorum yusuf mükemmel bir oyuncu gerçekten süper bir gol attırdı ve bnce geçte girdi yinede işini yaptı boboda sonunda istediği goleulaştı artık performansı yükselir inşallah holoskoyuda çok beğendim bnce iyi oynadılar inş kaçan toplar diğer maçlarda gol olarak döner |
Denizliye ragmen gelen 3 puan diyorum ben buna!! Hoca son 4 hafta lütfen oynama su takimla! |
Türkiye`de Saat: 19:37 . |