![]() |
asist kralı tello Siyah-beyazlı ekibin solak yıldızı Rodrigo Tello, Eskişehirspor maçında bu sezonki 10'uncu asistini yaptı. Sezon başından bu yana forma giydiği lig maçlarında 5 gol atan, 9 da asist yapan Şilili oyuncu, dün asist sayısını 10'a yükseltti. 81'de yerini Yusuf'a bırakan Tello, "Zor oldu ama kazandık, artık derbiye kilitlendik" şeklinde konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
biraz fizik gücü olsa 2 kat daha fazla iş yapıcak ama ne delgado ne tello fizik olarak iyi değil |
dün kötüydü tello ama yaptığı asistte bi o kadar mükemmeldi derbide daha canlı oynamalı.. |
tello maç esnasında fazla ortada görünmüyor ama öyle bir hareket yapıyor ki maçın kaderini degistiriyor.ama maç sırasında daha sürekliligi olsa güzel olur. |
Tello çok babasın;) |
Lincoln 11 asist Yaptı Tello 10 çok az kaldı Lig sonunda Asist kralı bizden Cıkacak |
Dün kötüydü ama bir asistle kendini affettirdi. Derbide de böyle oynamaz inşllah Tello |
evet asıst kralı olacak ısallah |
yaptığı asisit onu kurtardı dün.... yoksa sahada oynadığıfutbol kötüydü kornerlerdeki o etkili ortalarını dahi yapamadı... fb maçında gerçek telloyu sahada görmek istiyorum.... |
ben dün en çok telloya sevindim milli takımdan geldiği günden beri ilk defa bu kadar istekli oynadı derbide çok daha farklı oynıcaktır |
Türkiye`de Saat: 06:39 . |