![]() |
Huzurlarınızda ! Huzurlarınızda... Beşiktaş´ın İnönü projesinin ayrıntılarını FANATİK ele geçirdi. İşte Kara Kartal´ın son izinleri beklediği muhteşem stadının animasyon fotoğrafları ve özellikleri. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...STAD442333.jpg Yeni stadına kazma vurmak için hükümetten destek alan ve Anıtlar Kurulu’ndan izin bekleyen Beşiktaş’ta heyecan dorukta... Siyah-Beyazlılar’ın sır gibi sakladığı yeni stat projesinin ayrıntılarını ve animasyon fotoğraflarını FANATİK ele geçirdi. Arsenal’in Emirates Stadı’nı yapan ve dünyada büyük spor komplekslerine imza atan İngiliz HOK firmasının hazırladığı proje tam anlamıyla göz kamaştırıyor. Yeni projede yok yok... Stadın üstü tamamen kapatılabilecek. İçerideki ısı da otomatik olarak ayarlanacak. Böylece, yaz-kış fark etmeksizin her türlü etkinlik yapılabilecek. Saha zemini, tıpkı Schalke’nin stadı Veltins Auf Arena’da olduğu gibi kaldırılabilecek, böylece fuar alanı olarak stat kullanılacak. Kapasite 42 bin olacak Stat 42 bin kişilik olacak. Ayrıca 5 bin kişilik özel anfi tiyatro da bulunacak. Kapalı otopark, ofisler, restaurant, mağazalar ve farklı amaçlara yönelik spor salonları yılın her günü, her saat kullanılabilecek. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...8FAN8STAD2.jpg Finansmanı da hazır Toplam 120 milyon Dolar’lık projenin finansmanı da hazır. Emirates firması, ekonomik krize rağmen projenin tüm bedelini karşılamaya hazır olduğunu açıkladı. Beşiktaş, para harcamadan yaptıracağı stattan ayrıca, aynı süre içerisinde gelir elde edilecek. Emirates, ‘Yap-işlet-devret’ modeli ile stadı çalıştırıp, süre bittiğinde devredecek. buradan yılda 30 milyon Euro da gelir bekleniyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...FAN8ARENA2.jpg Stat parlayacak! Beşiktaş’ın yeni stadı, Bayern Münih’in maçlarını oynadığı Allianz Arena gibi ışıklarla süslenecek. Gece maçlarında, yeni stadın dış cephesi karşılaşmalara göre renk değiştirecek. Boğazın karşı yakasından bile, İnönü Stadı rahatlıkla farkedilecek. İç zemini Schalke Auf Arena olarak planlanan İnönü’nün dışı da Allianz Arena’ya benzeyecek. Bu durum, özellikle taraftarları çok heyecanlandırıyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...8FAN8STAD3.jpg Tünelden ulaşım! Stadın hemen arkasına gelecek olan tünellerle, İnönü’ye ulaşım çok kolay olacak. Yapılan hesaplamalar doğrultusunda, 42 bin kişilik stat, sadece 12 dakika içerisinde tamamen boşalabilecek şekilde inşa edilecek. Localar da, Real Madrid’in stadı Santiago Bernabeu’nun benzeri şekilde inşa edilecek. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...FAN8STAD64.jpg Kapıda görevli yok Yeni stadın en önemli özelliklerinden biri de, tribün girişlerinde görevli personel olmayacak. Biletler elektronik bir ortamda okunacak ve yeni stada giriş çok daha kolay olacak. Görevliler, içeride taraftarlara yardımcı olacaklar. Orhan YILDIRIM |
Muhteşem olacak ama nedense bir türlü inanamıyorum.Bir an önce netleşsin artık şu stad olayı. |
Süper yaw..Heyecan verici valla..Saol abi Ellerine Sağlık.. |
valla okurken heycanlanıyor ınsan. artık bı sonuc cıkmalı kultur bakanından esıt haklar ıstıyoruz aynı bolgedekı otellerı de yıksın onlarda tarıhı dokuyu bozuyor. |
Maşaalah.. inşaalah bu stad yapılıcak yakında. |
bi olsada görsek artık ya |
Görüntüler heyecan veriyor ayrıca stadın allianz arena gibi ışıklandırılmasıda cok harika olur hadi hayırlısı |
Süper olacak inşallah....Hayırlısı olsun,teşekkürler...Görüntü mükemmel,bir an önce izin çıkar umarım. |
Süper Olucak İnsallah , sabirsizlikla Bekiyoruz |
yav valla gözlerim yaşardı..Arkadaşlar böyle bir stad ne demek biliyormusunuz... Bittiğinde,diğer gelirlerle birlikte ,yıllık 100 milyon euronun üzerinde net gelirler den bahsedeceğiz....İşte o zaman ;Diego' ları,Tevez'leri ve bezerlerini konuşur olacağız... |
Bu da yalan olmasın..Lafta kalmasın..Kararlaştırdığı işi, planı icraata geçirmeli artık yönetim..Ne gerekiyorsa yapılsın..Yeni stadımıza kavuşalım en yakın zamanda.. |
anlatım 10 numara olmuş ama bunu bizim yönetimin becereceğine inamıyorum bitmeden de inanmam.inaşşallah gerçekten böyle şaşalı bir yapıt olur. stad ımızıda görkemli bir şekilde uğurlamalı ve bundan da gelir elde etmeliyiz |
vayyy be biz de bunlar yakisir oofff oofff o stad olursa var ya mac yoksa da her gun giderim her gun bilet alirim parasi ne kadar olursa olsun ya boyle heycan var mi bole guzellik ya ... |
ya mükemmel bir şey yaa inşallah olur artık yaa çok heyecanlandırdııı |
Güzel Görünüyor Ama Olursa Ya bilet ve kombine fiyatları.... Her zaman demiyormuyuz BEŞİKTAŞ Halkın takımı,orta sınıf ve aşağı tabakanın genellikle desteklediği maç günleri sadece cebinde bilet parası olan ve ekstra bir harcama yapamayan bir seyirci profili vardır BEŞİKTAŞIN bizi diğer Cinconlardan ayıran özelliklerden biride budur.Benim korkum herşey iyi güzel,yönetim sponsor bulmuş"Emirates"eyvallah diyelim ceplerinden tek kuruş harcamadılar fakat kim garantisini verebilir yeni stad bittiğinde İnönü ye gelebilen seyircilerimizin yeni stada maddi anlamda zorlanmadan girebileceğini?Kısacası şunu demek istiyorum gün geçtikçe TİCARETE dönüşen ENDÜSTRİYEL FUTBOLUN bu yeni stad ile aynı yeni oluşan FB seyircisi gibi olucaz yada takımını susmaksızın destekleyen taraftarlarımız maçlara gelemeyip o allı pullu stadda numaralı koltuklarda oturup keyfine bakan yeni bir BJK seyircisi çıkacak karşımıza tercih sizin! Tabiki yeni stad yapılsın ama taraftarlar mağdur edilmiyecek fiyatlar ile kombine ve biletlerini alabilsinler. |
Emirates olayı yattı diyebiliyorum çünkü onların anlaşma koşulu stadın ismini Emirates arena yapmaktı bizimkilede kabul etmedi diye biliyorum |
insallah su kazma vurulurda stat insaati baslar....gelecek aydinlanir |
abi diger hepsine tamamda bizim stadin zeminini salke arena gibi yapamayiz cunku o zeminin cikacagi kadar bir yer yokki stadin etrafinda ama diger hersey yapilabilir ve harbiden mukemmel olur yani ayiptir soylemesi dusunsenize anadoludan bakiyorsunuz inonu stadi piril piril parliyor gece yarisi :) dusunmesi bile heyecan veriyor insana |
tek kelimeyle mükemmel.... inşallah bu hayal! geçek olur.... |
Alıntı:
|
insallah yeni stadimiza kavusuruz |
karşıdan fener de bizi görecek mi? |
cok güzel cok heyecan verici bir durum hepimiz yeni bir stat bekliyorduk ama inönüde bir maci seyretmemek bu cok büyük bir aci tek üzüntüm budur.. |
yapın su stadı artık |
bir an önce yapılmaya başlanır inşallah |
Türkiye`de Saat: 15:03 . |