![]() |
Dev derbinin bilet fiyatları Mücadelenin biletleri yarın saat 10.00'dan itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartılacak. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. Bilet fiyatları şöyle: VIP ÜST B&E 750,00 TL VIP ÜST A&F 450,00 TL VIP ALT A&F 375,00 TL VIP ALT B&E 400,00 TL VIP ALT C&D 450,00 TL NUMARALI ORTA 375,00 TL NUMARALI KENAR 325,00 TL KAPALI ÜST 250,00 TL KAPALI ALT 200,00 TL YENİ AÇIK 70,00 TL ESKİ AÇIK 70,00 TL RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 70,00 TL |
Uçmuş fiyatlar, ama farketmez, 15 dk'ye kalmaz tükenir biletler...Umarım bulabiliriz bilet...Beklemeye başlamak lazım şimdiden... |
maşşallah baya yüksek fiyatlaer olsun ama beşiktaşımıza değer |
Yönetim , Taraftar Çekmek yerine , Taraftar'ın gelmemesi için çalışıyor heralde , çok pahalı bilet fiyatları. |
e yuh artık seneye cl de fiyatları düşünemiyorum.kombineleri hayal bile edemiyorum |
iyice abrttılar bilet fiyatlarını ama yinede hemen tükenr kesn,inş bulablrz.. |
Nasılsa satılıcak diye fiyatları uçurmuşlar. ama nasılsa satılıyor adam alıyor kredi kartıyla 5 tane 10 tane nasılsa rahat rahat satıyor iki misli fiyata |
one yaww |
saçmalamışlar iyice |
Fiyatlar pahalı.Ama bitecetir,kısa sürede.:) |
70milyon bayılcazda alabilir miyiz sorun o.... |
geçen sene derbiler 50 liraydı noldu bu sene 70 lira beşiktaşa değer ama bu kadarda taraftar sömürülmez ayıp şampiyonlar liginde napıcaklar yeni acık 100 lira mı olucak püff |
Yönetim okadar iyi biliyor ki taraftarlarin ne yapip edip maca gelecegini...cikar pesindeler....kapali üst 250 TL bune be usta???? kutu böyle olursa gerisi normal..... |
Gerçekten uçmuşLar. |
vay bee blt paraalrına bak üff uçmuş neyse bzm için sorun değil gtmyrz :S..yine mahkumuz tviyee |
lig tvden idare ediyoruz zaten napalım :) |
büyük takımsan bu tip maçlarda normal |
yazıktır ya herkesi kendi gibi mi biliyor yönetim şu krizde bilet fiyatları düşük olması lazımken rekor fiyat cıkmış yazıklar olsun beşiktaş yönetimine.. |
geçen sene hatrladığım kadaryla yine fner maçnda avrupanın en pahalı bileti tarafmzdan satıldı yönetim bu rekoru bırakmamaya ısrarlı. biet ilk 1 saatte biter... |
yazılan kadar dev bir derbi olduğunu düşünmüyorum.he kalede r.carlos ve 9 kişi bize dolmabahçede yenerlerse seneye dev derbi sıfatını kabul ederim. böyle bi maça pahalı olmuş biletler. |
bence bilet fiyatları acayip yüksek bu fiyatlarda maçlara gitmemiz çok zor olacak.Halkın takımıyız diyoruz bilet fiyatlarına bak.Biz febenin taraftarı gibi zengin değiliz kusura bakmasınlar.. |
biletleri en ucuz satan istanbul takimi besiktas musade edinde senede bi kac kere boyle ucsun bilet fiyatlari anormal birsey goremiyorum ben bu durumda |
Alıntı:
aynen yha keske istanbulda olabilsem de bilet alabilseydim :) |
Çok pahalı... |
yüksek bilet fiyatları...... "DERTÖREN YÖNETİMİ"yine kendine yakışanı yaptı sanki UEFA finali oynanır gibi FB derbisine bilet fiyatlarını uçurdu birde üstüne resmi internet sitesinde Kartal Yuvasında satılacak Beyaz formalar için indirim yapıp çağrıda bulundu birde voleyi oradan vurdular sonrada TARAFTARA teşekkürlerini bildirdiler....normal zamanda yüzümüze bakmayan "DERTÖREN YÖNETİMİ"birden bizleri bağrına basıverdi!!!!kimse kızmasın ama BEŞİKTAŞ sevgisini biryere koyalım ne olursa olsun bu yönetimi acil olarak her maç sonrası istifaya davet etmeliyiz,herkez uyansın artık "AN'LIK BAŞARILARLA"uyutulmaya çalıştırılıyoruz,bu güzel ve gelip geçici tablo heran tersine dönebilme ihtimalide var herzaman olduğu gibi herşeye hazırlıklı olalım....... |
şampiyonluğa gider ayak takımı desteklemek yerine bu şekilde kösteklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Alende birkaç söz söylemişti bilet fiyatları hakkında.''Şampiyonluğa giden takımın bu şekilde bilet fiyatları olması normal.Hatta bence bu fiyatlar Bursa maçında bile yapılabilirdi''dedi.Bende aynı fkirdeyim... |
Saçma usta.Biletler tükendi bile.Niye,isyan ediyorsun?:) |
Konular Birleştirilmiştir. |
elımde kapalı kombıne war.ilgilenen ozelden mesaj atsın... |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |