![]() |
Sloganımız Beyaz Tribün Kulübümüzün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası'nda, Fenerbahçe derbisi için ''Beyaz Tribün'' kampanyası başladı. Kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaşlı taraftarlardan, uzun zamandır maçlara beyaz formayla çıkarak art arda galibiyetler alan ve şampiyonluk yarışını sürdüren siyah-beyazlı futbol takımına, bu yolda destek vermeleri istendi. Açıklamada, ''3 Mayıs Pazar günü stadımızda oynayacağımız Fenerbahçe derbisinde, takımımız beyaz forması ile sahada, bizler de beyaz renkte lisanslı ürünlerimizle tribünlerde olacağız. 19 Mart tarihinde başlatmış olduğumuz yüzde 25 indirim kampanyası devam ederken, tüm Beşiktaşlıların 'Beyaz Tribün' kampanyasında yer alabilmesi için bazı ürünlerde inanılmaz indirimler yaptık'' denildi. Kaynak: Anadolu Ajansı |
ben de nedense hep simsiyah bir tribün hayali kurarım, çok da şık olur aslında, beyaz olunca kafalar işi bozuyor:) |
Fikir olarak güzel, burada yönetim kurnazlik yapip forma satisini patlatmak istiyor...''EY YÖNETIM BILET FIYATLARINI DÜSÜR O NE ÖYLE '' |
beyaz rengi cok severim bence beyaz süper bir görüntü olur |
Umarım kalkınırız.:) 5 yıl sonra ekonomizin çok iyi olacağını düşünüyorum.Stad+Fulya Seba+Şamp.Ligi+Şampiyonluk+kupa... :) |
Alıntı:
|
bencede simsiyah olmalıydı |
daha once tothennam ve ligde bazı takımlara karsı da inönüde tribünleri bembeyaz yapmıştık. Fener macında her zaman kı gıbı inönü yıne yıkılacak sıyah gıymısız beyaz gıymısız her turlu korkuturuz rakıplerı fark etmez. ama görsel olarak güzel olacak. pazar gelsın artık yeter.... |
bende siyahtan yanayım.... ama farketmez beyazada uyarım :D:D |
Siyah oLsaydı daha ii olurdu ama napaLım ßeyaz Formamızla çıkcaklarmış ßizde onLara uyaLım :p ;) |
Türkiye`de Saat: 17:01 . |