![]() |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım buluştu . Neden buluştular? Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine sayılı günler kala iki kulübün başkanı sürpriz bir şekilde buluştu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Papermoon'da buluştu. KONU: FİNAL Lig TV'nin haberine göre; İki başkanın görüşme konusu 13 Mayıs Çarşamba günkü Fortis Türkiye Kupası finali. Her iki başkan da final maçının İzmir'de değil İstanbul'da oynanmasını istiyor. İki kulüp bu konuda görüş birliğine vardı ve taleplerini TFF'ye iletecekler. TFF'nin kabul etmesi durumunda maçın Olimpiyat Stadı'nda oynanması da bekleniyor. 3 YIL ÖNCEYİ HATIRLATTI! Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören'in bu sürpriz buluşması, akıllara 2005-2006 sezonunun sonlarında yine Papermoon'da gerçekleşen bir yemeği getirdi. Galatasaray'ın o dönemki 2. başkanı Adnan Polat ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Papermoon'daki buluşması Türkiye'nin gündemini değiştirmişti. O günlerde Fenerbahçe ile Beşiktaş Fortis Türkiye Kupası finalinde eşleşmişti. Ligde ise Galatasaray ile Fenerbahçe çekişiyordu. İşte o yemeğin yendiği günden 2 gün sonra, yani çarşamba akşamı Fenerbahçe-Beşiktaş finali oynanacaktı. Yine o yemekten 6 gün sonra, yani finalden 4 gün sonra, Galatasaray ile Beşiktaş ligde karşı karşıya gelecekti. Böylesine kritik bir dönemde iki başkanın buluşması Fenerbahçe'nin çok sert tepkisini çekmişti. Yıldırım Demirören'in o dönemlerde basında çıkan "Kupayı biz alalım, ligi de Galatasaray alsın" şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. kaynak : HABERTÜRK SPOR - Neden buluştular? spor haberi - HTSPOR |
yaaa izmirde olsunn yaa :( bu arada beşiktaşın böyle dalaverelerle şampiyon olmaz ya hakkıyla olur yada hiç olmaz |
ewed ist.olsun |
al ligi ver kupayi .................. baska ne konustular ki ben istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimizi duyun hem kupayi hem ligi istiyoruz ........... sakin bir yalnislik yapmayin sakin ........... 2 kupa da bizim tabi eziklere gore anlasma iyi olur ama bizim icin degil ins boyle bir anlasma yok ....varsa ligin garantisini kim verecek boyle oyunlara gelmeyelim |
Yaw ne olimpiyatı İzmir de olacak bu maç.+Kupada biizim şampiyonlukta. |
basın fazla zorlamaya başladı, ıkının ıkının çıkacak... |
Kupa Bizim , Şampiyonluk Bizim ! |
Neresi olursa olsun...isterse marsta oynansin su kupayi ellerinden alalimda gerisi hikaye.... |
bu saatten sonra ne kupa ne lig hiç birini vermeyiz |
ne konuştukları belli al kupayı ver ligi.ama bole bişiye gerek te yok aslında.feneri ligde zaten yeneriz.adamlar çok eksik. |
feneri her yerde yeneri isterlerse marsta oynayalım!!! |
ewt şimdi de öle bi dedikodu yayılmış kupa sizin lig bizim die... |
Ben İstanbulda olmasını isterim ama, İzmirde olsada farketmez oradaki Beşiktaşlı kardeşlerimizde en güzel bir şekilde destekler,ni verirler. Biz sürekli izleyebiliyoruz zaten , Birazda onlar hasret gidersin takımızla :) |
yok öle iş mi olurrr 2 kupada bzmmm |
Alıntı:
katılıyorum.... ayrıca öyle bişey olucaanı sanmıyorum kupa sizin lig bizim gibi... fenerin hasreti bi 25 yıl daha sürücek emin olun iki kupayıda alıcaz ben inanıyorum ;) |
hem türkiye kupasını hemde türkiye lig kupasını istiyorum. bunları alınca süper kupada otomatikman geliyor. 3 ünüde istiyoeuzzzzz |
öyle birşey niye yapsınlar fenerin nesinden korkucaklar ki |
evet ama olası bir ihtimalde diye düşünüyo olabilirler ama yok böyle bir saçmalık beşiktaş ne zaman böyle kupa kazanmışta şimdi kazanıcak yok öle bizim kitabımızda her türlü maçımızı yaparız ezikbahçeyi yollar iki kupamızıda alırız inşllah |
Alıntı:
|
yahu saçmalamayın Beşiktaş forumunda Beşiktaş başkanını zan altında bırakmayın siz bunu derseniz sivaslısı gayselisi trabzonlusu neler der , saçma sapan anlaşma maddeleri uydurmayın . |
arkadaşlar federasyon başkanı mahmut özgener final kesinlikle izmirde olacak demiş.izmir takımlarını tutanlar finalin izmirde olmasına sıcak bakmıyorlar.umarım bi olumsuzluk yaşatmazlar.ben bi aksilik olmazsa tribünde yerimi alacam. |
aynen bir aksilik çıkmazsa tribündeyim bnde inş izmirde olurr gerçekten |
Biz fb maçını alınca şampiyonluğu ilan etmeyeceğiz, böyle saçmalık olamaz. Emeği karalamaya çalışanlar Allahından bulsun. Yanlı medya Beşiktaş konuşurken susmak zorunda kalacaksın.... |
Bence yakışmadı maç öncesi bize... |
bu takimlar olurler birbirine yine mac satmazlar al ligi ver kupayi muhabbetlerine gelmeyin hemen basin bunun gazini veriyor su anda gaza gelmeyin |
aslinda fenere tarihinin kazigni atacan..al kupa verligi yapacan..onlar bize yatacak ligde biz onlari kupada genede yenecez:D bence olmaz öyle sey..herkez anlinin teriyle cikar oynar...ne yani biz gs ye yattikmi zamaninda...sacmalik...yeniyoduk...daha iyidik sanssizlikla kaybettik...istiyoruz iki kupayida...alacagiz insallah ikisinide |
insallah alevere dalevere anlasmasi yapmamistir demirören |
Alıntı:
Kendinize gelin Beşiktaşlıyız diyosunuz Beşiktaş başkanını zan altında bırakıyorsunuz , Beşiktaşlıyım diyen herkeze bu komplo teorilerini red etmek yakışır . |
Olayda hiç alavere dalavere olacağını sanmıyorum. Yönetimimiz eline geçen bu fırsatları kaçırcağını sanmıyorum. Bu eziklerle 10 maç yapsan, ezikbahçeyi 10 maçta da yenersin (görünen köy kılavuz istemez, her iki takımın performanslarını görerekten). We iki takım yöneticilerinin de gönül işi yapacağını hiç sanmıyorum şu saatten sonra çünkü Yıldırım Demirören Başkanımızın artık kredisi kalmadı. Bu sene şampiyon olmaktan başka çaresi yok. Al kupayı ver ligi olayına girebilecek kadar aptal olabileceğini hiççççç ama hiç sanmıyorum. Bunu 7'den 70'e futboldan anlayan herkes söyleyebilir. Böyle bir anlaşma için kendini riske atamaz bütün maçlarını kazansan dahi, Sivas'ın puan kaybetmesini bekliyeceksin... (Bu düşüncede, BEŞİKTAŞ'ımın hakkıyla geldiği noktaya pislik atmaya çalışan kalemşörlerin tezini çürütür..) Dosthane bir buluşma olduğunu düşünüyorum. (Gerçi BEŞİKTAŞ'ımın BEŞİKTAŞ'dan dostu yok, maalesefki bunu başkanımız Yıldırım Demirören'e aşılayamadık, alıştıramadık, anlatamadık, öğretemedik, bundan dolayı Yıldırım Demirören'e kızgınım)... (KUPADA BEŞİKTAŞ'IMIN, LİG ŞAMPİYONLUĞUDA BEŞİKTAŞ'IMIN) |
valla bnce 3 puan bizim olsunda nerede olursa olsun farketmez |
Bence başkanın yaptığı yanlış.Sezon bitimine 5 hafta kalmış,havlu atmış bir takım ile yemeğe çıkmak bna göre,tüm okları üzerine çekme demektir.Yaw,son haftalarda yapılacak bir hata mı bu? Umarım diğerleri,bu yemek için sonraları bize saydırmaz? Ah,Başkan ne zaman akıllanacaksın? |
Alıntı:
|
Yorumlarımız Kullanıcıya Yönelik değiL , Acılan Konuya Yönelik olsun Lütfen |
Türkiye`de Saat: 16:08 . |