![]() |
Kartal Cesar’a teklif yaptı Gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ankaragücü´nde forma giyen El Yasa´dan sonra Gaziantepspor´un başarılı stoperi Cesar´a göz dikti. Brezilyalı’yı takibe alan Kartal’ın, Gaziantepspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta da yıldız futbolcuyu takip ettiği öğrenildi. Yönetici Mario Berk’in Ankara’daki maçta tribünde olduğu ve Cesar’ın menacerine teklifte bulunduğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun, bu transfer teklifinin ardından yakın arkadaşı Fenerbahçeli Roberto Carlos’u arayıp, “Beşiktaş beni istiyor” dediği ve “Hiç düşünme, git” yanıtı aldığı ifade edildi. |
al birde burdan yak |
balon haber bunlar |
yok artık |
türk statüsünde mi ki yok değilse tabiki alınmasın bu arada bncede yalan haber :) |
yok artık daha neler.. yalandır. |
Medya , Bizee Messi yi Aldirsanaa ? :D:D Adam bide ariyip carlos'tan izinmi istemiş :D |
bune yaa.....BALON |
yürü git yhaa |
palavra palavra palavra palavra palavra . |
adam zaten 1 senedir gaziantepsporda oynuyo bilgi almak için neden carlos u arasınki ? öyle bi medyamız varki yalan haberi bile doğru yazamıyo :D |
suyu cikti harbiden yine lig bitip sampiyon olunca dunyanin yarisini almassak iyidir :D |
haberin saçmaklık kokan diğer detaylarını geçtim de senaryonuzda carlos'a niye rol verdiniz onu düşünüyorum şu anda, değişik bir kafa yapısına sahipsiniz valla, takdir ediyorum... |
gerek yok.... başladılar yine onu bunu yzmaya ya!!! |
bu adamlar gazete çıkarıcaklarına valla bu yaratıcılıkla oturup bi roman falan yazsalar deli para kazanıcaklar ama hala gazete satmaya uraşıyolar. |
cesarda kimmis ? |
Akılları çalışıyor bunların da arada, Guiza'ya falan da sorabilirlerdi ama Carlos'a sormuşlar...Bu da bi gelişme sonuçta... |
Ne Cesarı yav..Gökhanın tek kolunu bağlayıp sahaya sürsen ondan iyi oynar.. |
:D:D denizli takımın başındayken böyle sıradan futbolcuları aldırmaz özellikle yabancı ise hiç olmaz |
kolpa haber... |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |