![]() |
Alıntı:
|
Başlığı görünce arkadaşlar serdara destek veriyor diye sevinerek girdim bide ne göreyim. Bende izlerken sinir krizleri geçiriyorum bazen ama bu kadarda insafsız olmayalım arkadaşlar. Mustafa denizliye güveniyorsanız destek verin serdarada. Eğer Denizliye güvenmiyorsanız serdarı oynatan gene o... Bu takımda ben üç sene İ.Akını kafamı duvarlara vura vura izledim sabırla. Bırakın Serdar biraz oynasın kimse ona İ.Akın kadar kredi vermez zaten. |
sana tek bişi diorm ibrahim akın a bak geleceğini gör. |
vardır denizlinin bir bildiği.serdarın bu sezon pek bir şey yapacağını sanmam ama denizli ve yusuf bu çocuğu adam eder önümüzdeki sezona |
Burak Yılmaz gibi şans ver şans ver taraftar kanser olsun....! |
Ona şans ver buna şans ver, nereye kadar gidecekki bu...Eğer Fb maçında da sahada olursa Serdar, ilk dakikadan itibaren topta kaybetmeye başlarsa iyice biter bu çocuk, uğultular başlar stadda, o maçı tamamlayamaz...Destek olacaksa Denizli, böyle bir maçta oynatmasın Serdar'ı... |
Bu Serdar Özkan yüzünden verem olup ölmek istemiyorum. Ölümüm korkarım ki bunun elinden olacak. Artık kendisini toplayacağına olan inancımıda kaybettim. |
serdar fenerbahçe maçını kaldıramaz!!! kesinlikle oyanamamalı hatta 18e de almasınlar... |
serdar sansini kurlanamadi hele fb macinda hic sans verilmemeli bence |
dedim demekten bikmayacagim bu cocuga iki sey asilamak lazim ilk asilanmasi gereken sey basit oynamak basit oynamayi becerip fizik gucunude yukariya cekerse oynayacagi takimlari kendisi bile hayal edemez ama topun sibobunu aramakta israr ederse turkiye 2. ligini bile zor gorur bu gidisle |
Türkiye`de Saat: 10:57 . |