![]() |
biz gercek gücümüzü sahaya yansitirsak yenemeyecegimiz bir takim yokdur bu takim sampiyonluga inaniyor istiyor artik engel tanimiyoruz biz defansda lugano edu olsa bile yada yasin-can oynasa bile biz bu maci almamiz gerekiyor!! |
millet çoşmuş valla hiçbir maçın garantisi yok bence kalan 5 maçın içinde en zor olanı febe maçıdır son 3 yıldır evimizde kaybediyoruz inşallah bu yıl kazanırız |
iyi oynayıp kazanıcağımıza inanıyorum |
Böyle konuşup,yazmayın...Fener bu... Son dört maçtır üstüste 2-1 yenildiğimiz Fenerbahçeyi nasılda böyle küçümser hale geldik anlamıyorum istediği kadar eksiği olsun ezeli rekabet duygusu kaybolmadıkça eksik oyuncuların adı dahi anılmaz.Siz en son ne zaman hatırlıyorsunuz Fenerin Beşiktaşa karşı bu kadar üstünlük kurduğunu?Ben "DERTÖREN"Yönetimiyle yaşamaya başladım üst üste Fener yenilgilerini o yüzden büyük konuşmayalım bütün herkez Sivas şampiyon olsun derken bizim çok dikkatli olmamız lazım. |
Rakip ne kadar eksik olsada, formsuz olsada unutmayalim ki bu bir derbi ... |
Hoca kesinlikle boyle birsey dememistir. Oylede fazla eksikleri yok. Edu ve Lugano yok sadece. Alexte oynar gibime geliyor.. Bu derbi hersey olabilir ama insallah yeneriz !! |
Alıntı:
kesinlikle haklısın maçı kazanalım yeter. unutmayın bize karşı bariz bir üstünlükleri var inönüde |
Kazanalım artık... |
Kolay maç olmayacak. Ama alacağız inşallah. |
Türkiye`de Saat: 09:28 . |