![]() |
Ortalarım göz ardı edilmesin" İbrahim Üzülmez, 2009 yılında aldıkları başarılı sonuçları, takımdaki arkadaşlığa ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin futbolculara olan inancına bağladı. Formayı söke söke aldığnı da dile getiren Üzülmez “Tek eksiğimi orta yapmak olarak görüyorum. Zaman zaman bazı açıklamalarımda bunu da söyledim zaten. Orta da yapsaydım şimdi çok daha farklı yerlerde olabilirdim. Ama son zamanlarda yaptığım ortaları da kimse göz ardı etmesin.” dedi. |
Ya valla su adam normal orta acabilseydi suan sampiyonduk!! iyi orta demiyorum normal orta acsa ben raziyim.. Oyle pozisyonlar oluyorki sifira iniyor iyi orta atsa gol olacak ama bizim Ibo ya kaleciye ya auta atiyor.. |
Doğru konuşmuş.Hiç geliştiremedi şu ayağını.:) |
tek eksıgınde bu be ıbo ama sendekı o hırs ve azım her zaman ilk 11 zorlar. |
10 ortadan 2si adama geliyorsa bu basari degildir ibocum senin sadece hirsli olman mücadele etmeni sevmisimdir ama kusura bakma baska özelikde göremiyorum.. |
son dönemde dikkat edin arkadaşlar adama acımasızca eleştiri yapmayın son zamanlarda yaptığı ortalar gerçekten çok güzel |
İbo,devamlılığı,mücadelesi,hızı,savunma anlayışında başarılı olduğu kadar,orta yapmak konusunda da başarılı olsaydı çok farklı yerlere gelebilirdi İbo.. |
Orta açabilsen uzak ara şampiyonduk zaten yıllar yılı... |
He valla.Bi de orta açmasını becerebilse:D Gerçi bu saatten sonra kendisini ne kadar geliştirebilir bilmiyorum ama yapamıyor işte ortayı |
bi insan 8 yıldır hiç mi gelişmez bea:D... |
Türkiye`de Saat: 09:39 . |