![]() |
Sokaklara döküleceğiz 100. yıl fotoğrafları beni çok motive ediyor. Şampiyonluğu, taraftarımızla sokaklarda çılgınlar gibi kutlayacağız". BAYRAK DEHŞETTİ Beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluk kutlamasına çok özendiğini belirten Zapotocny, "Tesislerimizin duvarlarında asılı fotoğraflar beni çok motive ediyor" dedi. Başarılı futbolcu, "Kutlamalardaki bayrağı gördüm. Dehşet bir şey. Çek Cumhuriyeti'nde şampiyon olduğumuzda Liberec Meydanı'nda binlerce taraftar vardı. Şimdi Beşiktaşlılar ile çılgınca kutlama yapmayı, herkesle sokaklarda olmayı istiyorum" ifadesini kullandı. |
zahmet olmassa beni de gelip alırmısınız burdn :D |
bende istiyorum uzun zaman oldz bu sevinci yasadimizi ozamanlar kücükdüm ama besiktasa olan sevgim büyüdü |
bizde ogünü heyecanla bekliyoruz |
O gün,bugündür beyler.:) |
bu sene son verelim dertlere.... |
Şampiyon olalım bu sene...! :) |
bu sene olamazsak daha da olamayız |
taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyoruz |
şampiyon olursak zaten bayrağı okulun penceresinden asmayı düşünüyorum:D:Dtabi müdürde beni asmassa:D:D |
İnsallah zapo şampiyon olucaz |
siz bize Şampiyon olun biz kutlamaLarı 3 gün 3 gece yaşatıcaz zapom... :) |
sampıyonluk gelsın o fotograftakılerden daha buyuk kutlamlar yaparız siz gerekenı yapın bızler uzerımıze dusenı fazlasıyla yaparız |
bayrağı kendim dikicem sokağı siyah beyaz yapıcaktım uyuz belediye sarı beyaz yapmış ulan renk karıştı işin yoksa sarıları siyah yap :D:D:Dsabaha kadar uyumak yok:D:D |
off yaa inşallah oluruz..daha bir kerecik şampiyonluk gördüm onda da küçüktüm doya doya kutlayamadım..bu sefer olursak beni kimse tutamaz:) Alıntı:
|
Alen abinin dediği gibi.40 gün 40 gece boğazda kutlayacağız;) |
şampiyon olacağız bu sene inanıyorum ben... |
28 Mayıs'ta Prag'a gidiyorum maalesefki Türkiye'de ŞAMPİYONLUĞUMUZU (KISMETSE) göremiyeceğim ama PRAG'da BEŞİKTAŞ BAYRAĞIMI açacağım 31 MAYIS GECESİ (ALLAH İZİN VERİRSE). |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizim müdür yardımcısı Beşiktaşlı:)ben de onu mu ayarlasam acaba:D |
inş kimse zarar görmez taşkınlık olmaz güzel şeylerle ismimiz duyurulur |
Türkiye`de Saat: 02:35 . |