![]() |
ağzı olan konusuyor sezon sonunda konusun bide görelim |
sen kahin misin ... çok konuşmayın |
Murat Erdoğan: "Şampiyonlukta sadece Beşiktaş ile yarışmak bizim için bir avantaj. Çünkü puan kaybedeceklerini düşünüyoruz" dedi. aynı şeyi ben de Sivas için düşünüyorum..! |
aklı sıra baskı oluşturuyor bizim üzerimizde, biz gelmeyiz böyle oyunlara,futbol oynadığınız yok sürekli ağzınız çalışıyor,hocanızda çıkmış anadoluya hediye edecez şampiyonluğu diyo biz futbolumuza bakarız,anadolu acıtasyonu yapmaya devam edin siz. |
capsız bır acıklama daha. baskanı ve hocası capsız olan bır kulubun futbolcusundan farklılık beklemek zaten yanlıs olurdu. I love you betoo antepten ben bu hafta galıbıyet beklıyorum inş. yanıltmazlar |
ya seni zaten sevmiorum... senin dediini kale de almıyorum yol al..... |
bu lafları eden oyuncunun son yıllarda sürekli düşmeme mücadelesi veren takımlarda hasbel kader oynaması ne büyük bir paradokstur tanrım... |
böle konuşsunlar onların üstünde daha büyük stres var buralarda mücadele etmeye alışık değiller bu yüzden cahilliğine veriyom murat efendi senin.. |
Sen kendi maçlarını bi kazan hele..Salak bunlar ya |
1 puan deliricem yaaa. Bizim için daha büyük üzüntü bu hafta sivas puan kaybederde lider olursak ve haftaya tersi olursa işte o zaman çökeriz. M.Denizli doğru söylemiş belkide 2 hafta önce lider olmamamız bizim için daha hayırlı olmuştur. Liderlik ne kadar kısa olur da öylece şampiyon olursak o kadar tatlı olur. Hem birilerini daha fazla üzmüş oluruz:D |
Türkiye`de Saat: 14:52 . |