![]() |
-''Tesadüfi Büyüklük...''- ''Tesadüfen şampiyonluk potasına girenler 4., 5. büyük diye kendilerini adlandırıyorlar'' diyen Karadeniz, ''Bu nereden çıkıyor? Biz 3 Büyükler bu büyüklüğü nasıl aldık? Yüz yılı geçen geçmişimiz, emeğimiz, aldığımız kupalarla. Şimdi tesadüfen gelinen noktalarla 4., 5. büyük demenin bir anlamı yok'' şeklinde konuştu. Karadeniz, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları derbi maça da değinerek, ''Yarın önemli bir maça çıkacağız. İnşallah mutlu sona ulaşmak yolunda yarınki engeli aşarız'' dedi. |
sivas hakkında sölediklerine aynen katılıyorum ama 7rabzonun hakkını yemiş.. onlarında müzesinde azımsanmicak kadar şampiyonluk kupası var |
Alıntı:
|
Şampiyon olmak için iyi bir jenerasyon tutturmak yeterli.Biraz da hakem yardımıyla neler olabileceğini bu sene izliyoruz işte sivassporu.Büyüklük çok farklı bir durum.Ve ben bu sene sivasın 2.li olup şampiyonlar ligine katılmasını çok istiyorum birazcık havaları sönsün diye en azından biraz kendilerine gelirler.Kendini bişey zanneden o bülent denen arkadaşın demeçlerini unutmadım o yüzden çok istiyorum şamp. liginde olmalarını |
sivas rakibimiz değil zaten ha 2 maçtada yenememiş olabiliriz belki sivas şampiyon olur ama asla ve kat'a bizim rakibimiz olamaz |
Söyledikleri doğru ancak biryerde yanlış düşünüyor. Tesadüfi kimse lider olmaz. Tesadüfen 1-2 maç alırsın ama 60puan tesadüf olamaz. Tesadüf kelimesi yanlış. Tesadüf yerine geçici başarı desek daha iyi olur. |
gereksiz muhabbetler şu zamanlarda...derbiye odaklanalım... |
trabzon icin maksadini asan bir laf soylemis bence trabzon 4. buyuklugu hakedecek kadar buyuktur bence ve boyle muhabbetlere girilmemesi lazim |
Son derece gereksiz ve yersiz bir açıklama.. Şampiyonluğu oynadığımız ve son 5 haftaya girilirken Beşiktaş divan kurulu başkanı olmuş birinin bu kadar gereksiz bir sataşma yapmasına aklım almıyor. Niye kendimize rakip ve düşman elde etmeye çalışıyoruz.. Niye rakibimizin deskteçilerini arttırmaya çalışıyoruz.. Gerçekleri herkes biliyor zaten.. Bunu ifade etmek mi gerek illa.. Walla hiç kimse taraftara kızmasın koca koca adamların yaptıkları rezaleti de görüyoruz.. Mercimek kadar beyni olan bu dönmede şöyle bir açıklama yapmaz.. |
Gereksiz bir açıklama,keşke yöneticilerinde mustafa denizli gibi sosyal zekası yüksek olsa. |
Türkiye`de Saat: 23:37 . |