![]() |
Herşey bitebilir http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...02FAN12IBO.jpg Takım arkadaşlarını da her fırsatta uyararak telkinlerde bulunan Siyah-Beyazlı ekibin deneyimli futbolcusunun, “Herkes bizi havaya girmiş bir takım olarak görüyor, değerlendiriyor. Ancak unutmayalım ki bizim hiçbir rakip karşısında böyle davranma lüksümüz yok. Özellikle derbilerin atmosferi başkadır ve bilmeliyiz ki hiçbir maç oynamadan kazanılmaz” ifadelerini kullandı öğrenildi. Üzülmez 3 puan dışındaki bir sonucu ise, “Her şeyin sonu olur” diye değerlendirdi. |
fener maçını alırsak kalan bütün maçlarımızı alırız. bu takım ligin ikinci yarısı çok ii preformans gösterdi tek eksiğimiz derbi galibiyeti. bu derbi yi kazanırsak takım iice havaya girer ve kalan bütün maçlarımızı alırız |
Onun için ne yapın edin bitirtmeyin... |
çok doğru sölemiş de önemli olan konuşmak diil... |
tabiki maç muhakkak alınmalı dır ancak kaybedersek te ucunda ölüm yok . |
lig tarihine baktığınızda son 5 haftada oynanan maçların şampiyonu belirlediğini görürsünüz.. o yüzden her maç final artık ki sivasın fikstürü pekte zor deil.. |
herşeyin son olmaması için mutlak 3 puan şart |
maçı alamazsak fena olur |
Maçı alacaz,öyle yada böyle.Takımıma güveniyorum.:) |
bnde takıma güveniyorum ama olduda maçı kazanamadık yinede beşiktaşı burda topa tutmayıp her zaman arkasında olucağımı hissettiricem çnkü busezon beşiktaş top oynadı bn bunu biliyorum o yüzden içim rahat şampiyon olsakta olmasakta mtluyum gururluyum beşiktaşımla ama tabiki inşalah kazanır dize getirir bütün tkmları beşiktaşım :) |
Türkiye`de Saat: 09:57 . |