![]() |
Alıntı:
her seferinde kursağımızda kalan heveslerimizin hesabını kim verecek..:(:( |
harcadığım paraların forma kombine vs.. bu takımda en ufak katkısı varsa helal etmiyorum yazıklar olsun.Bu kadar ruhsuz oynayanlara yazıklar olsun mustafa denizli 5 maçtır hala cisse ernst 2 lisini bozmayacağını öğrenemedin her maç sıkışınca yapıyosun aynı şeyi sanada yazıklar olsun.Ve en büyük tabiki üzerinde Beşiktaş forması olan o zavallılara yazıklar olsun.bundan sonra sivas her maç yenilse Beşiktaş 10 puan fark yapıp şampiyon olsa yinede umrumda değil çünkü yaşadığım heyecanı haketmiyen bir takım.insanda birazcık o tribünlere bakıp utanma olur.ne kupa ne şampiyonluk umrumda değil milyon dolarlar alıp hırstan eser olmayan bu adamlara daha verecek tek kuruşumda yok heyecanımda ne haliniz varsa görün.Beşiktaş sevgisi nedir bilmeyenlere o formaları giydirenlerede yazıklar olsun ben o formayı 15 dakika giyip sahada olmak için neler vermezdim |
Alıntı:
|
gitti güzelim maç ağlaya ağlaya gözüm şişti bee üf üf beşiktaşım her şey süper olcaktı neden böyle oynadın biz bunu hakketmedik bi düzgün vuruş yapamadın tam da havaya girmitik neyse oldu yine böle olan taraftara oldu OLMAZ BÖYLE ŞEY YOKSA RÜYA MI TAM LİDER OLLDUK DERKEN YIKTIN BÜTÜN RÜYAMIZI BİZ BU DERTTEN ÖLÜRSEK SÖLE BEŞİKTAŞIM HİÇ Mİ KALBİN SIZLAMAZ OLMAZ BÖLE ŞEYYYYYYYY |
hem de fenere yenildik yaa önüne gelen ezdiği, şamar oğlanına çevirdiği fenere..hala inanamıyorum yaaa şu rezil fenere YENİLDİK:eek::mad::mad::mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
moralim bozuk arkadaş yaa :( kupayla kimse kimseyi susturamaz bu böyle biline delgadonun arkasında duranlar bizeleştirince artık bize kızmasınlar nolur bu takımın oyuncusu değil o bobo da delgadoda gitmeli bu takımdan bu maç için demiyorum artık gına geldi bari derbide oynasınlar diyoruz yok oynamıyorlar sabrım tükendi beşiktaştan gitmeleri gerek |
Alıntı:
|
Bu maç oyun sistemimiz dolayısıyla kaybedilmiştir.(4-3-3)Süper ligde oyun sistemi olarak bize ters gelen 2 takım(Ankaraspor ve Fenerbehçe)hatta bursayıda eklersek 3 olur.Bu takımlar sürekli pas yapan orta sahalarına hakim ve devamlı yerden oynayan takımlardır. Ben burda, ve forzadanda bas bas bağıran arkadaşlar var.Mustafa hoca neden korkarsın şu rakipten orta sahada sivok'u oynatırsın.İlk yarıda varmırydı 1 tek organize atak ve gol pozisyonu.(Ben söyliyim:Hayır yoktu..) İkinci yarı Cisse'ninde oyuna girip Sivok'un stopere çekilip yusuf'un Delgado'nun yerine geçmesiyle (ki Delgado oyundan alınmamalıydı(Bence))ataklarımız ve hücum organizasyonlarımız arttı.Rakibide oyundan bir hayli düşürmüş olduk. Şunuda belirtmeliyim Gökhan Zan son 2-3 maçtır iyiydi.Ancak Mustafa hoca yine bir yanlış hamleyle onu Guizayla başbaşa bıraktı.Geç olsada 2. yarı hamlesini yaptı ama derler ya;Geçmiş olaaa.. Biraz sıktım galiba; son bişi daha O gol Holoskonun becerisiyle gelmiştir HOLOSKO:top: ERNST:top: Kaybedilmiş birşey yok.Şampiyonluk umutlarımız sürüyor. |
Türkiye`de Saat: 20:00 . |