![]() |
Hani olmaz ya yinede şansımı deneyim burdan şu serdar özkanı tanıyan eden belki burayı okuyan bi tanıdığı vardır vs.sadece duyması veya okuması umuduyla yazıyorum. Serdarcım eğer birazcık seviyosan Beşiktaşı ve o formayı.Lütfen sana yalvarıyorum git sakatlandım de hastayım de moralim bozuk kadroya almayın beni de.yeterki git.Git şu takımdan lütfen yalvarıyorum ya.Git bi dahada gelme lütfen ya.Git ya git ! |
gökhan zana ne demeli?her maçta takımı yakıyor |
Sanada guvenimi kayip ettim hocam!! Sivok-Zan ve Cisse-Ernst ikilisini neden bozdun? Daha onceki maclardada Zan-Toraman(zapo) ve Ernst-Sivok ikilisini denedin ama olmadi. Neden hayati bir mac oncesi hatani tekrarladin? Serdar Ozkan sirf bizi daha cok strese sokmak icin mi oyuna aldin?? Bence Delgado degil Tello cikmaliydi.. Ah Besiktasim ah kan agliyorum beee !! Serdar Ozkan seninde allah belani versin!! Defol git bu takimdan !! |
benden bugün cok küfür yedi kendisi......yollayin sunu artik biseye yaramaz.... |
Kesinlikle artık bu Serdar gönderilmeli yeter artık ya bir futbolcu bu kadar berbat oynayamaz hadi diyelim bu aralar bozuk futbolu ama diyemiyorum ki hep böyle düzelmiyorr.Ne hali varsa görsün defolsun.. |
Tek kelime : Yazık.Mustafa Hoca'ya değil,bizi rezil ettiği için ona yazık diyorum. |
gerçekten inanamıyorum ne oldu bu serdar özkana (biz mi çok büyüttük acaba) artık bi şans daha verelim gibi lafı ve onu kazanalım çabası istemiyorum yeter artık ... |
Bu Serdar Özkan yüzünden verem olup ölücem ya Yeter artık. Sürekli biz onu kazanmak için çaba harcıyoruz. O bu formayı kazanmak için ne yapıyor? Hiç ! |
ne serdar özkanı ya,nerde hani bobo,nerde delgado,nerde tello. bunlar ne oynadı.kadıköydeki maçta guiza golü ikram eden g.zan yine aynsını yaptı. hepimizin gördğnü göremiyen denizli ye ne dememli. allah aşkına hangi akıl fukarası bozar ernest-cisse ikilisini.. |
Hoca'ya o değişiklikten sonra sadece güldüm, başka yapacak bir şey yok çünkü... |
Türkiye`de Saat: 15:58 . |