![]() |
şu serdar özkanı izlerken giden batuhana i.akına ve burağa yanıyorum meğersem o cocukların hiç günahı yokmuş defooollll serdar defoooolllll |
diyecek hiç beşiyim yok benim bu konuya yorumsuz!!! |
Hala şu gerizekalıya katlanıyoruz,güçsüz çelimsiz pis herif!!! ersnt in canı çıktı, yerine giren kurtarıcıya bak..ayakta duramıyor ruhsuz herif!!!!defolsun gitsin |
serdar ve delgado aynı . ikiside gönderilmeli. ben bıktım. birde bobo. bobo fanlarını anlamış değilim. bu takımda tek forvet var o da nobre. |
serdar özkan seneye yok buraya yazıyorum |
Serdar özkan : maça etki edecek bir tane olumlu hareketin yok belliki mustafa hocanın verdiği şansı iyi kullanmak istemiyorsun ama sana güvenenlerin güvenini bosa cıkardın yazık . herhalde artık kulübeden cıkamazsın . |
Alıntı:
|
1 dakika tutarsam namerdim ya kanser sebebi. |
Peeee! al burdan yak.Sonrada bu takımın oyuncuları kaliteli kulübesi sağlam diyoruz.Saysan 2-3 futbolcu sayarsın Beşiktaşta oynayabilecek gerisi hep çöplük |
ya tamam serdarda berbatti ama niye kimse yusufa bisey demiyor girdikten sonra her topu rakibe verdiya , sizler serdara bukadar yüklendiginiz sürece düzelmez...serdarin iyi topcu aldugunu kimse inkar edemez ama demekki teknik direktör onu hazirliyamiyor tabi o adama teknik direktör diyen kisinin futbol bilgisinden süphe ederimya.... |
Türkiye`de Saat: 11:22 . |