![]() |
Derbilerden Yoksun kaldık Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek, liderlik fırsatını kaçıran Beşiktaş, son yıllardaki lig derbilerinde ezeli rakiplerine karşı galibiyet almakta oldukça zorlanıyor. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ve Galatasaray ile son 4 sezonda yaptığı 15 lig derbisinden yalnızca 2'sini kazanabilirken, bu süre içinde 11 kez yenildi, 2 kez de berabere kaldı. Beşiktaş, son 15 lig derbisinde ezeli rakiplerine toplam 16 gol atarken, kalesinde ise 26 gol gördü. ''Kara Kartallar'', son 4 sezonda Fenerbahçe ile yaptığı 8 lig maçında da galibiyet alamazken, bu süre içinde 6 kez yenilip, 2 kez beraberde kaldı. -SON 4 SEZONDAKİ LİG DERBİLERİ- Beşiktaş'ın, Turkcell Süper Lig'de son 4 sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle: Sezon Maç Sonuç --------- -------------------- ----- 2005-2006 Beşiktaş-Fenerbahçe 1 - 2 Galatasaray-Beşiktaş 3 - 2 Fenerbahçe-Beşiktaş 2 - 2 Beşiktaş-Galatasaray 1 - 2 2006-2007 Galatasaray-Beşiktaş 1 - 0 Fenerbahçe-Beşiktaş 0 - 0 Beşiktaş-Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş-Fenerbahçe 0 - 1 2007-2008 Galatasaray-Beşiktaş 2 - 1 (Seyircisiz) Fenerbahçe-Beşiktaş 2 - 1 Beşiktaş-Galatasaray 1 - 0 Beşiktaş-Fenerbahçe 1 - 2 2008-2009 Fenerbahçe-Beşiktaş 2 - 1 Galatasaray-Beşiktaş 4 - 2 Beşiktaş-Fenerbahçe 1 - 2 |
Yazık.! |
rezilik |
Yorumsuz.Denilecek laf yok... |
2-1 |
susma hakkımı kullanıyorum |
konuşursam cok kötü konuşucam sabırr diyorum sabırr. |
ah bee nerde 100. yil :( Butun derbileri gol yemeden yenmistik!! Ruhsuz futbolcular cok bu takimda.. Bir nouma bir ilhan olsa bu takim coktan sampiyondu.. Eski gunleri cok ozluyorum cok :( |
Rezillik, başka bir şey değil...Adamlar paso 2-1 yeniyor, maçta dedim bari 3 olsun da şu skor bozulsun, biz böyle bir seri yakalasak nasıl dalga geçerdik yaf adamlarlan, Allahtan kafaları basmıyor da yapamıyorlar öyle şeyler... |
derbimi sadece zirve takımlarının hiç birini yenemedik çok güzel gidiyor helal olsun en çok merak ettiğim maç gs maçı |
Feneri Böyle yakalamısken yenemiyorsak kimbilir gs bizi ne yapar |
yine siftah yok http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...FAN01EROL3.jpg Zaman zaman inişli-çıkışlı bir grafik çizse de şampiyonluk yarışının en iddialı takımlarından biri olmayı başaran Beşiktaş, bu sezon zirvedeki rakiplerine karşı beklenen sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Fenerbahçe önüne, ‘büyük maç kazanamama’ stresinden kurtulmak için çıkan Siyah-Beyazlılar yine şeytanın bacağını kıramadı. Kara Kartal, bu süreçte en büyük darbeyi ise Fenerbahçe’den yedi. Son maç Cim Bom’la Sarı-Lacivertliler’e ilk ve ikinci yarıda 2-1’lik skorlarla yenilen Beşiktaş, Trabzonspor ile Avni Aker’de 0-0, İnönü’de ise 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk hesapları içerisindeki Sivasspor ile de her iki maçta 1-1’lik sonuçlarla 1 puana razı olan Siyah-Beyazlılar, Galatasaray’a Ali Sami Yen’de 4-2 mağlup oldu. Kartal, bu müsakabanın rövanşı için Süper Lig’in 33. haftasını bekliyor. |
bu takımıda yenemedikya helal olsun |
ne desen boş.Gelenin giden yendiği feneri bu haliyle yenemiyorsan git boğaz köprüsünden atla |
ne ediyim böyle şampiyonluğu ben :( bu kadar şampiyonluklar içerisinde ben hiç böylesini görmedim fb yi yenemedikten sonra gs yi yenemedikten sonra onları bırak şampiyon adayı sivası yenemedikten sonra şampiyon olsak ne olur geçmiş şampiyonlukların çoğunda biz fb yi yada gs yi yenerek şampiyonluğumuzu ilan etmiştik doya doya dalga geçip şampiyonluğumuzu iliklerimzde hissederdik bu günlerde artık düştüğümüz duruma bak sindiremiyorum kardeşim istemiyorum ben böyle şampiyonluk |
bırak onları yenmeyı ılk 6 dakı takımları yenemedık |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |