![]() |
Derbisiz Şampiyon!!! ama öle olcak, sivas daha puan kaybedecek; ilk 6yı yenemeyip şampiyon olcaz:D ama ben sevinecek miyim, hiç deil. delgado, bobo, holosko, tello, cisse ile bu iş olmaz, olmuyooo. bize daha büyük oyuncular lazımmm... |
artık istemiyorum olmasınlar,bu kadar eksik fener i yenemeyen beşiktaş şampiyon olmasın |
Daha henüz birsey bitmis degiL , sampiyonluk icin savasıcaz.. |
bu futbolla trabzon bile gecer bizi ruhsuz herifler |
Agliyorum ulan agliyorum bee!! Hoca bunamis be, esek bile kafasini 2x ayni tasa vurmaz bee!! Toraman-Zan ikilisi yuzunden zamaninda sampiyonlugu kacirdik hoca tekrar ayni hatayi yapiyorsun. Iyi giden takimi bozuyorsun!! Yeter beeee !!! |
ama gerci arkadaşlar şöle bişey var, tarih kazandığın macları yazmıyo, kazandıgın sampiyonlukları yazıyo. ondan devam. 3 kere elimize fırsat gecti, sivas deplasmanı, bursa macı, fener macı. 3ünü de degerlendiremedik. ama ben daha bi 2 fırsat daha gelcegini düşünüyorum. çünkü herkesin atladıgı bişey var, rakibimiz fener, gese deil, sivas.. kabul kötüyüz ama kötünün de iyisiyiz. sivas büyük takım deil, bülentin cırpınıslarından da görüosunuz. biz yine bu işi götürürüz. Hayal kırıklığı büyük. ama biz beşiktaşız, beşiktaşlıyız. desteğe devam. şampiyonluktan sonra da bize derbi kazandıramayan futbolcularla yollar ayrılmalı. biz futbolcuya deil, beşiktaşa aşığız. derbisiz şampiyon yapanlara teşekkürümüzü ederiz ama yolumuzu da ayırırz. çünkü biz beşiktaşız. biz feneri, derbileri hep yeneriz, yenemeyenleri de istemiyoruz. Ama önce şampiyonluk... |
fark atardık fark. ah işte gelde luce yi özleme... derbi kralı,derbi fakirine dönüştü |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bana göre şampiyonluk treni kaçtı gibi.Arkasından koşacağız ama ayağımızda derman yok.Fisktürümüz kazık. Sivas,önde... |
Alıntı:
|
benim pek bir ümidim kalmadi eger böyle oynaamya devam ederlerse...derbi kazanamadan sampiyon olmak ne kadar anlamli olur??? bence hic olmaz......... |
daha hiçbişey bitmiş değil kabul ama bu kadar kötü oynanılmaz yhaa kadıköyde daha iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum gerçekten yazık olduu futbolcular hiç hazırlanmamışlar derbiyi kazanmaya baskılı hırslı oynamaya..çok üzgünüm şamp luk başkadır derbiyi kazanmak bambaşkadır artık inş gs derbisini alırız ve seneye tüm derbileri alacak golcü ve delgado yerine birini alırızz ... |
sivasın puan kaybedeceği kesin ama bizim de öyle.. çünkü önümüzde yine bir derbi maçı var ve biz o maçı da kazanamyız gibi gözüküyor.. |
Haftaya Sivas puan kaybeder, bundan eminim, ama biz yener miyiz, orda kuşkularım var işte!.. |
sözün bittiği yerler vardır buda onlardan biri işte ne desem boş.. |
Zamaninda kalecisiz 9 kisi yendimiz takima evde disarda yenilip duruyoruz.. Yazik be buyuk taraftara yazik!! Nerde pancu, sergen, Ilhan, nouma nerdee ?? |
çekirgenin bile 2 kere sıçradığı bir yerde bizim ayağımıza 3 defa kısmet geldi ve biz yine biz almayalım sizin oldun dedik.. Şu maçtan sonra şu ezikleri yenemedikten sonra şampiyon olmuşuz olmamışız hiç umurumda değil... |
ya bırakın... bu rezl futbolla sivas puan kaybetse ne olur!!!.... kurtarıcıya bakın hele serdar özkan!!!!.... |
100. yılımızda derbilerde gol bile yememiştik şimdi bırakın onu bunu galip bile gelemiyoruz |
Artık hic birşeyden emin değlim... |
büyük maçları çeviremiyorsan,sivasın kıçını takılıp, sivasın rakiplerine dua etmeye mahkumsun..kendi işini kendin göreceğin fırsat 3.kez ayağımıza gelmişken ,yazıklar olsun..tam takım oturdu mücadele ediyor dedik, bu ne dağınıklık BUNE AMAÇSIZ BİR FUTBOLLLL taktiği bırak kardeşimmm,maça iyi hazırlanmış 11 beşiktaşlıyı koy sahaya yine de çıkıp Şamp. maçı gibi bu maçı almalıydılar vurup kırıp..final gibi maça çıktık güya, ayıp ulan!!!ayıp bu futbola |
rezaletti ya ben şampiyonluğa falan inanmıyorum artık.... ümidimi kaybettim bu maçtan sonra.... |
Alıntı:
|
hiç zora gelemiyor Hiç zora gelemiyor! Beşiktaş bu sezon ligin ilk 6 sırasında bulunan hiçbir takımı yenemedi. Siyah-beyazlı ekip, bu takımlarla oynadığı 9 karşılaşmada 6 beraberlik, 3 yenilgi alırken, 21 puan kaybetti; sahadan hiç galip ayrılamadı. Kartal, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyi kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda aldı. |
yazık inanın çok yazık içim acıyo artık |
abi yorum yapar gibi konu açmayın ya. git düşüncelerini bunla ilgili bi konuda yorum olarak yaz lig bitince görücem ben inanmayanları.. |
orta sahası kuvvetli takımlara karşı farklı sistemle oynamamız gerek .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu söylediklerin banamıydı ? Bu konuyu ben yazmadım spor sitesinde yazan haberi paylaştım . Ben her zaman inanıyorum sen benim yorumlarımı görmüyorsun sanırım benim için daha lig bitmedi ben bu takıma güveniyorum ve inanıyorum hayırlısıyla şampiyon olucaz . Ayrıca hiç bir zaman önyargılı davranma ;) |
ligde şampiyon olsak dahi buruk bi şampiyonluk olacağı kesin... |
Alıntı:
|
Rıza Çalımbay'ın , Mehmet Özdilek'in kaptanlık bandı , Sergen Yalçın'ın 10 numaralı forması Delgado gibi bir adama verilmiş !!!! Düşün artık takımın gerisini Gerisi hikaye ............ Büyük takım büyük futbolcularla olur diye söyleye söyleye dilimizde tüy bitti , Sen hala yeteneksizler yeteneksizi Bobo'nun Ronaldo olmasını hayal et , Basel'den öteye geçememiş Delgado'ya yılda 3 milyon doları say , içi geçmiş Cisse'den Giunti nin işini bekle , Fenerin GS nin eskilerini topla takıma , Uğur İnceman'la Ekremle büyük takım olmayı hayal et ... Ondan sonra ezeli rakibin takımının üçte ikisi eksikken bile gelir seni eze eze yener , sen de 6 maçtır yenildiğin , 5 yıldır yenemediğin rakibine , sürekli ezilmene rağmen onlara ezik diyerek komik duruma düşersin . Kendi düşen ağlamaz |
olmasınlar değil arkadaşlar bu takım şampiyon O-LA-MAZ... |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |