![]() |
Alıntı:
Bence takımın HoLoskodan sonra en iyisiydi.Niye çıktı anlamadım Zaten Maç koptu ondan sonra. |
hangi maçı izlediniz bilmiyorum ama takımın en iyisiydi heryere yetişmesini bekleyemezsiniz elinden geleni yaptı bravo ernst... |
sen 4 tane savunma oyuncusu onlarında onune sıvok-ernst ıkılısı ile baslamıssın. hucumu tello-delgado-bobo-holosko ıle kurmussun. sıvok gerı yaslanmıs defansı 5'lemıs orta saha bombos sadece erns var bu adam daha ne yapsın. herkes elını vıcdanına koysun dun gece besıktasın yıne en ıyısıydı. hocanın yanlısı sahaya cıkardığı 11'in yanlıs olduğu kadar cıssenın oyuna gırmesıyle toparlanan besıktas ortasahasından ernstı çıkarıp kurtarıcılık gorevının hayal dunyasında yasayan serdar ozkana vermekti. bizim elimize bı daha boyle guzel bır fırsat gecermı bılmıyorum ama bu saatten sonra gelıcek sampıyonluga da benım hevesım kalmadı. |
keşke herkes erns kadar oynasaydı gerisini siz yorumlayın |
yok artık ernst en iyilerdendi dün.. serdar girdi de daha mi ii oynadık :s |
bizim sistem bu : 5 oyuncu savunmada çakili : zan, toraman, uzulmez, ekrem, sivok 4 oyuncu hucumda çakili : delgado, tello, holosko,bobo Orta sahada sadece Ernst var gibiydi bence ... ve ernst'e çok is dusuyor zaten çiktikdan sonra ne kadar yorgun oldugunu gorduk.. cisse-ernst ikilisi daha iyi ve defansda sivok-toraman daha iyi ama o zaman yabanci problemi var ... |
bence o maçta en güzel oynayanlardan biriydi Ernst adam ortada tek kaldı resmen anca bu kadar oynayabilirdi yani.Hem o maçta bütün takım kötüydü birkaç kişi hariç herkes kötüyken takımı tek başına Ernst mi kurtacaktı çok merak ediyorum.. |
Ernst gayet iyiydi nereleriyle izliyorlar maçı anlamıyorum. |
Biri bana serdarın oyuna girme nedenini söylesin!Düşünüyorum hocadır bizden elbet daha iyi biliyordur bi mantıklı açıklama arıyorum ama bulamıyorum. |
bencede ernst gayet iyiydi dün. keşke herkes ernst kadar kötü olabilseydi. ozaman maç 3-0 biterdi. |
Türkiye`de Saat: 08:32 . |