![]() |
gole isyan Gole isyan http://www.fotomac.com.tr/2009/05/04...9B9151A3Fx.jpg Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında 32. dakikada Daniel Güiza'nın attığı golle 1-0 öne geçerken, siyahbeyazlı futbolcular karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım'a faul gerekçesiyle isyan etti. Başta Gökhan Zan olmak üzere Rüştü de kalesini terk edip, Yıldırım'ın yanına kadar gitti. Bu pozisyon sonrasında Gökhan Zan, hakem Yunus Yıldırım tarafından sarı kart http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dile cezalandırıldı. Gergin anları araya giren Rüştü Rençber sonlandırdı. |
hakem daha faul demeden Rü$tünün eller zaten havada hakem o ya.top nereye gidiyo noluyo kalemi koruyayım 0. |
Bir değil beş değil artık yeter.Gökhan zan gibi amatör futbolculardan kurtulduğumuz gün belki çıkarız düzlüğe. |
bu golde rüştüye çok ama çok kızdım böle bi hata kabul edilemez hele böle maçta |
Sen önce pozisyonu kapat topu çıkarmaya çalış hakem zaten faul verirse yesende kimse bişey demez.kalkıp itiraza çıkıyo herifle karşı karşıya kalmış eller kollar havada |
Inanin ben iki üc adim evvelinden anladim gülizarin asirtma vurus yapacagini bu kadar tecrübeli bir adam bu nasil anlamaz sen ilk önce topu tut sonra bak hakeme. Mustafa Denizli ve Rüstüye diyecegim bir sey var. Hata bir kere olur ikinciye hiyarlik olur. |
Gökhan zan omuz omuza mücadelede yerde kalıyorsa yazıklar olsun.O fizikle bu kadar yerde kalan başka bir oyuncu tanımıyorum ben. |
suç gökhan da değil oynatanda ya hadi oynatıyosun onun açıklarını kapıcak bir adam varsa sivoktur. sivoku nediye önliberoya alıyosun. şu takımda banko oynıcak adamlar (bu sezon için) stoperde sivok ön liberoda ernst-cisse forvette nobre dir. bunlar sakat olmadıkça ne kesik yemeli nede yeri değiştirilmelidir |
O fizikle Semihin omuz darbesiyle yerde kalıyorsa ne diyim Gökhana. 2 katı nerdeyse. |
Üzülmez arkada kaldı,Holosko geldi sol kanata.Üzülmez daha top Guiza'dayken eli havadaydı.Yazık. Üzülmez'e jübile yapılmalı.Küçük maçlarda iyi diyoruz(bana göre hiç bir maçta iyi değil,mücadelesi sıkıyor artık) ama büyük maçlarda bakınıyor sadece... |
Türkiye`de Saat: 10:21 . |