![]() |
klasik gökhan zan... her fb maçında arkaya atılan topların çoğu gol oldu.... |
G.Zan..:)..Taa 2 ay önceden demiştim, bu adam bizi yakacak, şampiyonluk gidecek diye, gerçi tek başına elbette yakmadı ama çok büyük bi hata yaptı yine, kim beklemiyorum derse yalan olur zaten, adam tam bi saatli bomba çünkü, aha patladı işte elimizde...Sivok-Toraman süper bi ikili olmuşlardı, ama hoca yapboz gibi durmadan oynuyor, G.Zan, Delgado ve Serdar Özkan takıntılarından kurtulabilse hoca, çok süper olacak aslında... |
g.zan ibrahim toraman... en krtik maçlarda akıl almaz hatalar yaparlar benlerinde var.... gökhan zan yeni sezonda isteyeni olursa gönderilmeli bence faydadan çok zararı var.... |
rüştü kararları kendi veriyor sanki sürekli böyle yapmandan sıkıldık |
rüştü bunu çok yapıyor geçen şampiyonlar liginde porto maçındada benzerini yapmıştı.sen topa git arkadaşım hakem düdük çalarsa çalsın. |
en sinir olduğum şeydir daha oyun devam ederken oyuncunun durup hakeme itiraz etmesi..yaa sen oyna abicim hakem çalarsa durursun..sanki bilmiyoruz bizim hakemleri..görmemiştir, çalmaz, işine öyle gelir, çalmaz düdüğü..olan bize olur... |
Ayağına doğru yuvarlanan topa vuramıyosun bari dokun bişey yap P..Ç O itiraz eden ellerini kollarını, beynini.... İtirazın hakeme değil havan taraftara, 5000takla atarak itiraz etsen, o topa dokunamayarak 5 para etmez köpeksin gözümde. |
Gökhan çek git paranı taraftar verir sen yeter ki çek git |
o zaten jübileyi çoktan hakediyo ama bir sene daha bizmle arkadasımm |
rüstüye bu pozisyonda öyle bir uyuz oldum ki, hakem calmadiysa birakma oyunu hayret bisey ya, topa adam gibi atlasa cikaracak zaten.... |
Türkiye`de Saat: 14:55 . |