![]() |
kalan son 4 maç sivasspor(60) --- --- BEŞİKTAŞ(59) hacettepe(d) ---- -- ankaraspor(d) istanbul b.b. ---- --- ankaragücü(d) gençlerbirliği --- - -- galatasaray galatasaray(d) --- - -- denizlispor(d) arkadaşlar bu 4 maçtan sivas en az 2 sinden puan kaybedecek!artık kendi işimizi kendimiz yapacaz.kalan 4 maçtan 12 puan olmadı 10 puan çıkarmalıyız.ben inanıyorum ki sene sonu şampiyon biz olacağız... |
sivasspor(60) --- --- BEŞİKTAŞ(59) hacettepe(d) ----- -- ankaraspor(d) istanbul b.b. ----- --- ankaragücü(d) gençlerbirliği --- -- -- galatasaray galatasaray(d) ------ denizlispor(d) sivasın maçlar; hacetepe: maç ne kadar kolay gözüksede hacettepe son haftalarda iyi oynuyo.bu maçta puan kaybetme ihtimali yüksek. istanbul b.b.:küme düşmemeye oynuyor.şiddetle puan a ihtiyaçları var.puan kaybedebilirler. gençlerbirligi: gençlerin durumuda belirsiz ne olacağı belli olmuyor gençlerin.maç günü nasıl bi performans sergileyecekler merak ediyorum. onlarda düşme korkusu yaşıyorlar. galatasaray: sivas kolay galip gelebilir. beşiktaşın maçları; ankaraspor: ligde artık hiç bi amacı kalmamış bi takım.ama büyüklere karşı köpek gibi oynuyorlar. ankaragücü:düşmemeye oynuyor. belli olmaz ama biz daha kaliteliyiz galatasaray: derbilerde nasıl oynadığımız belli.tek tesellim bülent korkmaz ın takımı son haftalarda kötü oynatması. denizlispor: kupayı kaldıracağımız maç :D |
çok zorr |
biz bu sene sampiyonus ...kime ne derse desin sampiyonuz okadar... |
Alıntı:
|
%95 12 puan alırız burdan yeterse şampiyon oluruz . |
Alıntı:
|
biraz sakin olmalıyız bence bunun sonunda ölüm yok yani ankara sporu yeneriz kimse merak etmesin ankara gücünüde denizliyide galatasarayıda sivasın maçlarıda çok zor kimse untmasın |
Çok zor.! |
fener ölü haliyle gelsin inönüde gömsün bize.istemem ole şampiyonluk falan kalsın. |
inandık çocuklar sizlerde inanın!! |
biz bu hesapların adamı değiliz olmamamız lazımdı yazık beşiktaşıma seni bu hale getirenler utansın sivasa |
artık öneli değil benim sorunum takımın şampiyon olamaması değil rakibi olan takımlara karşı varlık gösterememesi. |
Şampiyon oluruz ama böyle şampiyonluk olmaz olsun.Haftaya takım iyi oynarken aklımda bu maç olacak,ne yazıkki balık hafızalı değilim,hayal kırıklığının ne olduğunu tam anlamıylayaşadım dün gece.Bi klişe vardır,takım koşsun mücadele etsin saklanmadan top istesin hata yapsada olur yenilsede olur.ikinci yarı tek düşüncem buydu.Delgado sempatik karakterli ve yetenekli oyuncu olabilir ama yeteneklerini göstercek bir gram özgüveni yok,yine söylüyorum balık hafızalı değilim,yedek kadrolu ezikleri barcelona yaptık ya, bunun bedeli ödenmeli. |
4 maçta 4 galibiyet alabilecekmiyiz 4 maçta sivas puan kaybedicek mi işin buralara gelmesi hata şuan açık ara önde olmamız gerekirdi |
Türkiye`de Saat: 10:07 . |