![]() |
bizden kimse gidip onları takıp etmez ve alıp getrmez |
gomis in yada martins in gelmesini çok isterim. martimsin son durumunu pek bilmem ama gomis mükemmel transfer olur. tabi batuhan ve nobrede kadroda olursa |
Bobo'ya 7 milyon € veriyorlarsa hemen satsınlar, yerine aha forvetlerden birini alsınlar, hem yıldızlar, hem de çatır çatır toplarını oynarlar, üstüne koyacakları en fazla 3-4 milyon €'dur bence, belki de daha az...Coloccini'yi, Duff'u falan geçtim, Zapo'yu, Delgado'yu gönderceğiz de onu alacağız da ölme eşşeğim ölme, ama Bobo'yu satıp onun yerine bunlardan biri almak o kadar da zor bir şey değil bence, belki MArtins-Gomis biraz zor olabilir, talipleri çok olabilir ama Owen'in onlar kadar yoktur bence... |
gerekirse takasda yapabiliriz bu oyuncularla heleki boboyla takas herkez hayir demez |
------------------------rüştü------------------------- ----------------ibrahim t.-----sivok------------------ ekrem d.----------------------------------ibrahim ü.- ----------------ernst-----fink----------------------- geremi---------------------------------------duff-- ----------------gomis---nobre---------------------- tello-holosko da +2 olur |
Sol bek lazım abi mutlaka...Yabancı biri şart oraya...M.Topuz, Cisse'nin yerine Fink, ileriye Bobo'nun yerine Saviola, Owen gibi biri, Delgado'nun yerine de bi Kadlec, Jensen gibi sağlam bir sol bek, bu takım uçar gider yaa...Zapo-Fink +2 olur, 10 numara olur... |
Owen ve Geremi olsa iyi olurda bize bırakmazlar valla.! |
marin hayal sadece hayal adam daha 20 yaşına münih milan peşinde en kötü almanyada bremen hamburg gibi takımlarda oynar.ayrıca gomis varya mükemmel olurr.gomisi tek geçerim ama bu 2 oyuncu beşiktaşta oynasa maçı 2 adamla kazanırız |
bi kere beşiktaş bir klüp tamam transfer politikası çok iyi olmadı bu yönetimle şimdiye kadar ama artk hatalarından döndüklerini varsayıyorum ve tabiki bu takımları takip ediceklerini düşünüyorum çok iyi oyuncular var alınabilcekte çok oyuncu var inşallah iyi transferler yapılır bnm söylememe gerek yok arkadaşlar isimleri değerlendirmişş gerçekten adı geçen isimler çok kaliteli bncde |
bobo owen ya da martins delgado marko marin yönetim şampiyonlar liginde başarı istiyorsa bence kesenin ağızını açacak |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |