![]() |
oh be ! deplasman varmış http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...NTU-C-B423.jpg İnönü’de bugüne kadar oynadığı 16 maçta 11 galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, 5 maçta ise 12 puan kaybetti. Evinde Ankaraspor ve Fenerbahçe’ye yenilen Kara Kartal, Sivasspor, Trabzonspor ve Bursaspor ile de berabere kaldı. Bu sonuçlar Mustafa Denizli’nin takımına ağır darbe indirdi. Fener ile rövanş fırsatı Beşiktaş şimdi iç sahada üzdüğü taraftarlarını, deplasmanda alacağı galibiyetlerle sevindirmeyi planlıyor. Siyah-Beyazlılar’ı bu yolda 10 günlük süreç içerisinde 3 tane birbirinden önemli sınav bekliyor. Mustafa Denizli’nin öğrencileri, önce Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşacak olan, ardından da 13 Mayıs’ta İzmir’de Fenerbahçe ile Türkiye Kupası Finali oynayacak. Bu müsabakada Süper Lig’de yenildiği Fenerbahçe’den rövanşı almak isteyen Beşiktaş, ardından yine Ankara deplasmanında bu kez Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. İnönü’de 2 yenilgi, 3 beraberlik alan Beşiktaş evinde rahat edemiyor... Siyah-Beyazlılar, dışarıda oynayacağı 3 maçta 6 puan ve Türkiye Kupası’nı hedefliyor. |
Alıntı:
|
Konu düzeltildi . İyi ForumLar |
birzamanlar deplasman kabus idi bizim icin simdi ise deplasman diye seviniyoruz allah allah :) |
birbirinden zorlu maçlar bu zor virajı inş alnımızın akıyla çıkarız |
Bir şey dikkatimi çekti Acaba Biz Taraftar olarak futbolcularımıza olumsuz bir baskımı yapıyoruz . neden Evimizdeki macları stresli oynuyor takım deplasmanda daha rahat bir görüntü veriyor anlam veremiyorum . Bu Taraftar Her şeyin en iyisi hakediyor . inşallah şampiyon olarak bize hakettiğimiz şampiyonluğu hediye edersiniz sizlere güvenimiz tam. |
Alıntı:
|
Kupayı biz almalıyız.! |
Alıntı:
|
Kupayı onlara kaptıramayız...Onun için bu finali sabırsızlıkla bekliyorum .... Aslında ne yalan söyleyeyim çok korkuyorum...Ama bu defa herşey bizim istediğimiz gibi olacak inş.. Onların bu kupayı sadece rüyaların da görebilmeleri lazım.... |
o atmosferin ne için oluşturulduğunu anlayamıyosan giyme o zaman o formayı... madem beyfendiler baskıda hissediyolar kendilerini, bilet alıp girmesek mi maça ? Nasıl bişey yapmalı ? saçmalık... |
valla ben anlamam stres mitres aldiklari paranin hakkini vermeliler agizlarini acinca bizler profesyonel iz hakkimizi isteriz bizlerde taraftar olarak sampiyonluk istiyoruz bir laf vardir her horoz kendi cöplugunde öter diye |
Alın kalan macları. 5 de 5 yapamazsanız ne kupa icin sevinirim ne de şampiyonluk icin... |
ya bu taraftar ne yapsa yaranamıyor ..maça gitmese desteklemedi derler, gitse baskı oldu derler...Allah aşkına daha ne yapsın bu taraftar be..!!! |
Bu yıl şampiyonluk gelmezse sıradan bir Türkiye kupasına sevinecek değilim.. |
oh be deplasman var delgado yok |
gel ulan fener gel izmirede gör memleketimin nasıl bi bjk aşığı oldugunu |
intikam...!!! |
Türkiye`de Saat: 01:13 . |