![]() |
tek teselli nobre http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...NOBRE-B423.jpg Marcio Nobre’den yoksun çıktığı maçlarda hücum bölgesinde sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlılar’da Brezilyalı forvetin büyük ihtimalle hafta sonunda forma giyebileceği kaydedildi. Ezeli rakibi Fenerbahçe’ye İnönü’de 2-1 kaybedip, şampiyonluk yolunda çok önemli bir fırsatı elinin tersiyle iten Kara Kartal’da tek umut Nobre’nin Ankaraspor deplasmanında forma giyme ihtimalinin belirmesi... Derbide çok arandı Bel fıtığı başlangıcı teşhisi konulan sambacı golcünün, hafta sonuna yetiştirilmesi için sağlık ekibi yoğun bir çaba sarfediyor. Artık zirve yarışında puan kaybına tahammülü bulunmayan Beşiktaş’ta Nobre’nin oynama olasılığının ortaya çıkması teknik direktör Mustafa Denizli’nin de yüzünü güldürdü. Siyah-Beyazlılar özellikle yaptığı hücum presle rakibin savunmasını bunaltan deneyimli golcünün yokluğunu Fenerbahçe derbisinde çok aradı. |
bunu diyecegimi hic aklimdan gecmezdi ama nobreyi özledim.. |
Ankaraspor Macında cok ihtiyacımız olucak |
Biz Değerini biliyoruz ama değerini bilmeyenler,ne kadar değerli olduğunu görmüşlerdir umarım.. |
kalan maçlarda nobre olursa 12 puana kesin gözüyle bakabilirz |
Alıntı:
Nobre de inş. artık iyileşmiştir ve Ankara maçında fomrasını geri alır...Ona çok ihtiyacımız var... |
Dikkat edersen onlara cevap yazmaktan bıktım artık cevap bile vermiyorum..Ya Futboldan anlamıyorlar,Yada Nobre diye başka bir adam izliyorlar :) |
Bende vermeyeceğim diyorum ama tutamıyorum abi, dalga geçiyorlar sanki yaa...Bence izledikleri adam doğru, ama ilki konusunda şüphelerim var..:).. |
o iyileşene kadar geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye.. |
dön artık nobre sana ihtiyacımız var |
Türkiye`de Saat: 15:47 . |