![]() |
özürdilemek 3 puanı geri getirmiyoır kaptan her maçdan sonra özürdilemenin bi anlamı yok öürün bi anlamı olmuyor zaten |
Alıntı:
|
delgado'nun bugüne kadar yapamadıkları ,bundan sonra yapamayacaklarının teminatıdır... |
3 sene oldu hep aynı nakarat..Özür dilemekle geçiştiriyorsun işi.Sen sahada top oynamıyorsun.Yararından çok zararın var, ne adam geçebiliyorsun, nede yanındaki adama pas atabiliyorsun.Gol atmanı da beklemiyoruz senden, asist yapmanı da.Sadece pas hatalarını yapma yeter.Sezon sonu nasılsa gideceksin bu kulüpten, bıktırdın artık be.Yusuf sana bin basar. |
peki özür dilemeseydii ne olacaktıı insan bi özür diler derdiniz en azından adam üzgün olduğunu belirtiyoo ve özür diliyoo ve maçı sadece o değil takım oynuyoo siz takımın ne olduğunu bilmeden şahsi yorumlarr(kötü yorumlar) yapmayınn lütfenn |
Maalesef özür dilemek şampiyonluğu getirmeye yeterli değil |
Her iç saha maçına gittim takıma destek verdim. Her Takım yenilebilir ancak böylesi bir atmosferde böylesi mükemmel koşullarda başta kaptan delgado olmak üzere sizler utanılacak bi futbol oynadınız , fenerliler ne kadar dalga geçse azdır.. Ligde 4 de 4 Kupada KESİN kez Fener galibiyeti ..İnanın Çalışın Başarın böyle özür dileyin..! |
Burada fb maçında oynamadı diye Delgado'ya kızmak yerine Ernst'i çıkarıp yerine Serdar Özkan'ı alan Denizli'ye kızın daha mantıklı;) |
iyide denizli arasıra hata yapıyor ama delgado hep ;) |
Delgado benim görüşümce gayet güzel oynayan bir futbolcu.Daha yeni sakatlıktan çıkmış birinin ne kadar iyi oynaması beklenebilir ki.. |
Alıntı:
ayni tas ayni hamam devam ediyor |
Alıntı:
|
1 Sene Daha Beklemeye Tahamulum Yok...Sampyon olun okadar... |
senin sucun yok be kaptan sayin denizli bey zaten fenerli oynatti futboldan yaptigi degisikliklerden belli degilmi... |
ne özür diliyon biz senin ne olduğunu biliyoruz bu kadar en iyi delgado rogelio http://img521.imageshack.us/img521/9260/delgadoed2.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cagla serdar ozkan kotu evet ama takımın en cok umut besledıgı beynı dıye tabır edılen sahıs ıkı pas yapamıosa serdar ozkanlık rustuluk bı durum yok fb macındakı gollere rustu ne yapsın ılk gol gokhan zan ın hatası hele ıkıncı gol konusulcak bısıy degıl resmen bırbırıne bakıyo bızım topcular belkı delgadoya cok yuklenıyoruz ama bu sene ne oynadı ne verdı bjkmıze tartıslması gereken o ozur dılemekle olcak bısıy degıl yanı |
Ama sonuçta bi maçın bütün yükü de Delgado'ya yıkılmamalı o maçta süper oyuncumuz(!)Yusuf ta kötüydü ona kimse birşey demiyor ama Delgado uzun süredir doğru düzgün maçlara çıkmıyor bile en fazla 45 dakika oynuyor daha ne yapabilir ki hem takım kötüyken takımı o mu kurtacaktı herkes kötüydü:( |
Allahını seversen sus mati.bi maçları izle zaten konuşcak durumun kalmaz seni kimseyle kısaylamak istemiyorum ama kolundaki o pazubandı sırtındaki o kutsal formayı bana verseler emin ol senden iyi oynarım lazım değil üstüne ben para vereyim bırak 2.1milyonu üstüne para veririm be. |
cagla takım kotuydu orda herkes hem fıkır ama takımın en guvendıgı oyuncu oldugu ıcın beynı oldugu ıcın herkes ondan cok sey beklıyor ıkıncı yarı yusuf gırdı ama azda olsa hareklılık getırdı ara pas attı topu ayagında tuttu belkı gecırdıgı sakatlıgında etkısı vardır ama delgado bıze ıstedıgmızı kendıne yakısanı yapmıyo yapamıyo yada |
Bence Delgado gönderilmemeli benim görüşüm bu yerine dünya yıldızı gelmeyeceğine göre kesin yine en kuytu köşede olan dandik futbolcuları itinayla seçerler. |
bende ıstemem gıtmesını ama oynamıyosa gıtmelı bıze katkı saglamıcaksa durmasının ne anlamı varkı gercek delgado olmucaksa kalmasının bı yararı yok |
fb ve bursa bu önemli maçları kaçırdınız bundan sonra nasıl olcak bekliyeceğiz hadi bakalım |
Alıntı:
Ha bu arada Serdar özkan daha kötü demişsin evet onu unutmuştum o bir numara kesinlikle. :) Rüştü'nün performansını beğeniyorum |
yazık özür dileyeceğine işini yapsan |
Türkiye`de Saat: 22:37 . |