![]() |
Alıntı:
ayni tas ayni hamam devam ediyor |
Alıntı:
|
1 Sene Daha Beklemeye Tahamulum Yok...Sampyon olun okadar... |
senin sucun yok be kaptan sayin denizli bey zaten fenerli oynatti futboldan yaptigi degisikliklerden belli degilmi... |
ne özür diliyon biz senin ne olduğunu biliyoruz bu kadar en iyi delgado rogelio http://img521.imageshack.us/img521/9260/delgadoed2.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cagla serdar ozkan kotu evet ama takımın en cok umut besledıgı beynı dıye tabır edılen sahıs ıkı pas yapamıosa serdar ozkanlık rustuluk bı durum yok fb macındakı gollere rustu ne yapsın ılk gol gokhan zan ın hatası hele ıkıncı gol konusulcak bısıy degıl resmen bırbırıne bakıyo bızım topcular belkı delgadoya cok yuklenıyoruz ama bu sene ne oynadı ne verdı bjkmıze tartıslması gereken o ozur dılemekle olcak bısıy degıl yanı |
Ama sonuçta bi maçın bütün yükü de Delgado'ya yıkılmamalı o maçta süper oyuncumuz(!)Yusuf ta kötüydü ona kimse birşey demiyor ama Delgado uzun süredir doğru düzgün maçlara çıkmıyor bile en fazla 45 dakika oynuyor daha ne yapabilir ki hem takım kötüyken takımı o mu kurtacaktı herkes kötüydü:( |
Allahını seversen sus mati.bi maçları izle zaten konuşcak durumun kalmaz seni kimseyle kısaylamak istemiyorum ama kolundaki o pazubandı sırtındaki o kutsal formayı bana verseler emin ol senden iyi oynarım lazım değil üstüne ben para vereyim bırak 2.1milyonu üstüne para veririm be. |
Türkiye`de Saat: 20:41 . |