![]() |
bence sivas 2 maçıda alır. kendi sahasında zorlanmıyorlar pek. baskılılar. benim çok umudum yok. tek umudum antep açıydı onuda kaybettiler ama biz değerlendiremedik.bu arada bizim ankara maçlarımız da zor geçecek. ankaragücü de puan almaya çalışacak. benim o maçlardan da korkum var |
züğürt teselisi sivas istanbula yenilirse beşiktaşta ankara spora yenilir bence beşiktaştaki sorun futbolcuların sahadaki performansını sivas sonucuna göre ayarlamaları sivas yenilirse maç umurlarında bile olmuyor şampiyonluk umurlarında değil yani o yuzden sivas bence yensin istabul büyükşehiri hiç değilse ikinciliği kaptırmayız trabzona ... |
yenemzz.sivas rahat alır. |
Bence Sivas puan kaybedecek ... |
sivas kendi sahasında daha mağlubiyet almadı İBB nin defansı çok kötü bunları göz önüne alınca çok zor bir ihtimal ama İBB ofansta etkili olursa ancak bi beraberlik şansı olabilir.sivas ın gol atacağına eminim |
%90 sivas yener... |
sivasspor top mu oynuyor arkadaşlar.bu maç belediyenin. |
Birakin bu sacma sorulari.. Asil soru: Ankarasporu yenecemizi dusunen varmi?? Hoca tekrar Sivoku oynatir on liberoda, sonra Gokhan-Toraman ikilisi defansa ve 5-0 yeneriz Ankarasporu !! Turk hocalarindan bir cacik olmaz, anladim bunu artik !! |
Banko Sivas.! |
ibb bu maçtan puan alır skor tahminin 1-2 |
Türkiye`de Saat: 00:30 . |