![]() |
en az 1 puan alır |
Bu hafta gençleri yendiler. Abdullah avcı inşallah bi ipneLiq yapmaz |
bu konu hakkinda konusmamiz dogru degil elbette bizim sampiyon olmamiz icin onlarin kaybetmezi gerekiyor ama biz kendi isimize bakalim.. |
fubolda her an hersey olur unutmayalim bence sivas ibb yener |
İbb düşmemek için savaşacak, sivas şampiyonluk için saldıracak.Her sonuç çıkabilir maçta.İnşallah İbb puan koparır bu maçta. |
Abdullah Avcı takımının bu ahle gelmesini oyuncularının istediğini soylemişti..Ben de o mantaliteyle ilerlediğimde İbb'li oyuncular isterlerse macı alabileceklerine inaniyorum çunku akıllı olan futbolcu 2.ligde oynamak istemez,en azından mucadele eder kaybetmemek için.. |
Bence 1 puan alırlar |
Sivas bu maci kazanir arkadaslar:( Kendi sahasinda uzun zamandir Sivasi yenen takim cikmadi, eger GS sampiyonluk yarisi icinde olsaydi IBBnin Sivas tan bir beraberlik alabilecegine inanirdim ama simdi hicbirseye inanmiyorum.Zaten 1 tane Derby mac almadan sampiyon olmak bana zevk vermiyor. Sadece futbolcu arkadaslarima büyük teessüflerimi iletmek isterim kac sezondur hep böye kuyruguna getirip aptalca bisey yapip birakiyoruz ve bu macta yine oldu. Sivas ilerki haftalarda puan kaybeder buna inaniyorum ama bizim büyük mac alcagimiza inanmiyorum:( Kac gündür nerdeyse agzimi bicak acmiyo üzüntüden :( Ah be Sergen nerden bulcaz senin gibi bir USTAyi:( |
Alıntı:
|
Kritk fakat puan kaybetme şansları var.Biliyorsunuz aynı saatte oynanacak maçlar.Eğer biz erken bir gol atarsak,tirbünler ve onlar heyecana gelebilirler.Tecrübeli olan şampiyon oalcak.:) |
Türkiye`de Saat: 18:39 . |