![]() |
bobo'nun peşinde zenit var Bobo'nun peşinde Zenit var Beşiktaş’a geldiği günden beri adı sürekli transfer haberleriyle gündeme gelen Bobo, Rusya’nın Zenit Kulübü’nün ilgi alanına girdi. Brezilyalı futbolcuyu renklerine katmak isteyen Rus ekibinin hocası Dick Advocaat’ın yardımcısının, geçen hafta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izleyerek, golcü futbolcuyu mercek altına aldığı vurgulandı. Siyah - beyazlı takımın 2-1 yenildiği maçta gol atma şansı bulamayan Sambacı’nın lig sonuna kadar da izleneceği bildirildi. Beşiktaş’ın kalan maçlarını takip edecek olan Zenit yetkililerinin, özellikle siyah - beyazlı takımın Galatasaray ile oynacakları maçta Bobo’yu takip altına alacağı ifade edildi. Trabzonspor’dan Fatih Tekke ve Galatasaray’dan Meira’yı transfer eden Rus ekibi, forvet hattına genç bir golcüyü transfer edecekleri ve listenin başında ise Bobo’nun olduğu öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun menajerlerinin, Zenit Yönetimi ile sürekli temas halinde oldukları belirtilirken bu oyuncu için bazı İspanyol ve Fransız kulüpleriyle de görüşüldüğü belirtildi. Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalan Bobo için menajerlerinin, ya kulüpten koparmayı, ya da yeni sözleşmeyle zam yaptırmayı düşündüğü öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi ise Mustafa Denizli’nin raporuna göre hareket edecekleri, iyi bir teklife “Hayır” demeyecekleri bildirildi. |
iyi paraya neden olmasın sonuçta burasıda bir ticarethane |
7 milyon euro civarı bir rakam verirlerse kesinlikle satılmalı |
alsınlar kurtarsınlar şu vurdumduymaz adamdan bizi yetti canımıza artık vallahi.. |
meiraya o kadar para veren takım bobo'ya 10 milyon rahat verir böle bişey olursa kesinlikle zenit'e verilmeli.. |
Hemen satılsın.Zenitte para çok, şöyle 8-10 civarı birşey verseler keşke. |
zam yapdırmayımı dşünüyormuş ilk önce bi performansına baksın son haftalardaki patlayacak atlayacak diyoruz bu haftaki maçda hiç bişey yok bide hangi yüzle zam istiyorlarmış ya adam gibi oynasın yada tasını tarağını alsın gitsin |
Gönderilmesinde sakınca görmüyorum. Artık 15-20 milyonlar hayal bu adam için bundan sonra daha fazla aşama yapacağını da düşünmüyorum. |
7-8 milyon euroyu veren alsın gitsin |
Herkesin aksine gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Eğer bu dört haftada bizi kurtaracak birileri varsa bunların başında Bobo geliyor.Bakalım,gerçektende aynı vurdumduymazlık devam ederse,gönderilmeli. |
hiç düşünmeyin iyi pazarlıkla 3 üne 5 ine bakmadan satın |
Alıntı:
|
eger gercekten boyle bı teklıf varsa gonderılsın bende asama kaydedeceğine inanmıyorum |
hemen gönderilsin ve ii bi forvet alınsın bobonun yerine |
Gönderilsin. |
iyi bir ücret verirlerse neden olmasin.................... |
sezon sonu paketleyin süsleyin verin ruslara, bjk golcüsü böyle vurdum duymaz olamaz |
ne 7-8 i arkadaşlar bu adamlarda izliyolar bu futbolcuları eğer 5 milyon dolar (euro değil) verirlerse öpüp başına koysunlar |
Fenerbahçe maçında izlemişlerse almaktan vazgeçmişlerdir çoktan zaten :) |
gitsin gitsn tello ernst sivok ve holo kalsn dierleri gitsn... |
go go go bobo... |
Yerine alınacak oyuncuya göre gönderilmesi veya gönderilmemesi kanaatindeyim |
fatih tekke + 5 milyon versinler tepe tepe kullansınlar |
Bobo gitdikce kötüye gidiyor,hemen satilsin ve Delgado yu bonus olarak yaninda verek!! |
Amman Zenit, sakın durma Bobo'nun pesinden git. Bobo saginda ,alti pasin icindeki bombos Holosko'ya neden vermedin topu? Batuhan yaptiginda kiyametler kopmustu.Hadi o cocuktu... Sen??? Sende cocuklastin sanki... |
gönderilirse daha iyisinin alınacağını düşünüyorum |
Alıntı:
|
İyi paraya yollanabilir. |
bobo artık gitmeli.... |
vallaha bravo sizlere hemen 1 mac kötü diye elimizdeki en iyi futbolcumuzu satiliga cikarttinizya baska bisey demiyorum....hadi bobo gitti seneye inaniyormusunuz bobodan daha iyi bir forvet alinacagina giderler 33 yasinda hic adini duymadigimiz birini getiriler sonra ah bobo satilmasaydi konulari acilir yoksa imzayi attiktan sonra sezonu kapatan ve gercek kimligini ortaya koyan nobreyemi güveniyrsunuz nobrenin kacirdigi golleri ne cabuk unuttunuz sac bas yolduruyordu hepimize yarim sezonda ancak 1 gol atan birisiylemi sampiyonluga yürüyeceksiniz ama bosverin satilsin bobo 7-8 milyona belki etoyu yada drogbayi falan aliriz.... |
eee ne zaman gidiyon bobo sabırsızlıkla bekliyorum gitmeni |
Bobo kritik maçlarda asla yanıltmadı hep golünü attı..Umarım gitmez bu takımın holoskoyla beraber en değerli oyuncusudur. |
8 milyon euro ya hemen verelim bobo yu . |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |