![]() |
boboya - holoskoya laf yok !!! şişşşştttt öncelikle febe yi analiz edelim ... kalede Allah'a emanet volkan , hayatında ilk kez sağ bek oynayan ali bilgin - gökhan gönül - tam bir kazma yasin çakmak - carlos bu dörtlü antremanlarda bile yan yana gelmemiştir eminim .. türkiyenin en kaliteli forvetlerine sahip 3 takımdan biri olan beşiktaş, böyle bir defansa gol atamayınca herkes BOBO ve HOLOSKO ya laf etmeye başladı !!! bee eyy vicdansızlar !! hangi forvet orta sahadan top gelmedikçe varlık gösterebilir ??? düşünün kü bir forvet orta sahadan topu alıyo , ceza sahasına kadar sürüyo ve gol atıyo ... ona koşu koridorunuda açan bobo... başka kimse yok .. en yakın beşiktaşlı 10 metre uzakta ... bu adamları sihirbaz mı sandınız ??? artık günümüzde maçı orta saha kazanıyo !! mustafa denizli artık macera aramaktan vazgeç ... şunun şurasında lig + kupa 5 maçımız kaldı .. ernst - cisse ikilisini bozma ve yusufu ilk 11 e koy ... fantazinin sırası değil be adam ... |
Boboyu eleştirmek bütün suçu boboya atmak değildir. Gökhan gönülden hava topu alamamasıda mı orta sahamızın yetersizliği. İlhan,Pascal dan sonra bobonun vurdumduymazlığı hiç çekilmiyor. Bobo konusunda fikirlerine katılmamakla birlikte,Holoskonun hırsla oynadığını gördüğünü farzederek holosko düşüncelerine katılıyorum. |
bırak kardeşim yaaaa ... bobo pivot Santrafor değil arkadaşım ... artık birilerini , birileriyle kıyaslamaktan vazgeçin ... psikolijide ruh sağlığını bozan en etkili şey , karşılaştırma ve kıyaslama yapmaktır !! elimizdekilerin kıymetini bilemezsek , gordon-diatta- higuain gibi oyunculara mahkum oluruz '!!! |
şu tartışmaların hepsi o kadar gereksiz ki .. elinizdeki oyuncular kalitesi tartışılabilicek oyuncularsa bu konuların ardı arkası kesilmez ve bi sonuca da varılamaz.. hem oyuncularının kalitesi tartışılmaz değil hem hocan bu oyunculara bi sistem uydurmakta zorlanıyo.. böle oluncada tartışmalar bitmiyo böle teknik taktik konularını tartışarak biyere varamayız.. |
bir yere varamazsak kapatalım pc'yi yatalım aşağı ... fikrimizi söylüyoruz sadece ... içimizi bpşaltıyoruz ... |
Sence bobo dan daha iyisini bulamazmıyız sezon sonu.Boboyu eleştirirken sahada ıslıklansın morali bozulsun demiyorum,sonuçta bi higuain veysel değil ama daha kalitelisini almalıyız.Bedavaya gönderelim,bu adam hiçbir işe yaramaz demiyorum ama daha iyisi şart bize bence. |
ben bobo konusunda katılmıyorum sana tamam holosko cırpınıyor koşuyor savaşıyor doğal haliyle goller kacırıyor ama bobo tam bir vurdumduymaz adamın hiç birşey umrunda deil gibi oynuyor ve ben boboyu takımda görmek dahi istemiyorumm.. |
Alıntı:
bobo nun yanına koy carewi , batuhan ı , nobreyi , gör bak nasıl oynuyo ... boboyu ilerde allaha havale edip tek başına bırakıp gol atmasını beklemek mucize olur ... boboyu tek forvet oynatmak , youlayı ailtonun yanında oynatmaktan daha da komik !!!!1 |
Bobo'nun kaç yıldır ne vay be ne gol attı denecek bir golünü , ( Holosko , Pancu , Sergen ...gibi ) , ne bu adam gerçekten golcü be dedirtecek gollerini ( Feyyaz , Tanju , Jardel vs..gibi ) ne tekniği sınırlı ama fizik gücüyle çok şey katıyor dedirtecek bir oyununu ( Carew , Pascal , Nobre, Hakan Şükür vs,, gibi ) ne de bir sezonda 15 gol atabildiğini gördük. Ve hala O'nun bir yıldız olduğu hayalini taşımaya devam ediyoruz. |
Holoskoya gayet cok top geldi ama hepsini ezdi!!! Formda bir Bobo ve Holosko Feneri darma dagan etmeli ama formda degiller ne yazikki!! Hocanin her mac taktik degistirmeside bunun cabasi!! |
adam beşiktaşın oyuncusu değilmiş gibi oynuyor,vurdumduymaz olmamalı futbolcu.Holoskoda çok gol kaçırıyo ama kimse birşey diyormu!Çünkü savaşıyor. İki seçeneğimiz var >bobodan daha kalitelisi tam olarak golcü biri yada hırslı bir forvet herkes kolay gol atamaz eyvallah tamam da bari koşsun,kötü oyuna isyan edecek bişeyler yapsın be kardeşim. |
Alıntı:
|
Her zaman Bobo'nun iyi topçu olduğunu düşündüm.Büyük değil,iyi diyorum.Bana göre Bobo gönderilmemeli.Yanına kaliteli topçular alınırsa,Bobo çoşar.Şuç onda değil,onu yalnız başına bırakanlarda.Bobo,pivot santraforlara benziyor ama az da olsa sağa sola koşuyor. Bobo kalmalı.Satacaklarını da düşünmüyorum.Hepsi medyanın sallamaları. Bana katılmayanlar,lütfen,görüşüme saygı göstersin.Herkesin görüşü farklı... |
bobonun rakibe bastığını gördün mü de boboya laf yok diyosun o maçta nobre olsaydı fener orta alanı bu kadar rahat gecemezdi delgadoyla beraber gideceklerin basında geliyo sene sonu inş. ondan da kurtuluruz |
bobo beşiktaş için yetersiz bir golcü. bunu tartışmaya gerek yok. bobo 3 senedir bizde ve hala yıldız olamamış tıpkkı delgado gibi. bizde enayi gibi bobo yıldız bobo goş atacak, bobo form tutacak diye bekliyoruz. kendimizi kandırmayalım. bobo beşiktaşın futbolcusu değil. |
Futbolcuları iki dakikada oturduğunuz yerden harcamak ne kadar kolay değil mi?Bobô kötü oynuyor,Beşiktaş'ın futbolcusu değil,yıldız değil filan.Bobô bu sezonun ikinci yarısına kadar gayet iyiydi gol de atıyordu güzel de oynuyordu ama Denizli takımı yapboza çevirdi kimin nerede oynayacağı belli olmuyor her hafta takım değişiyor.Bunda Bobô'nun suçu ne tamam biraz vurdumduymaz olabilir ama sonuçta yanına onu oynatacak güzel bir oyuncu konulsa Bobô gol kralı olur buna da inanıyorum.. |
Alıntı:
|
yaa bi kere fenerbahçenin defansını yazmışsın işte kalas demişsin tabiri caizse yalnız hatrlatıyım o hiçbir maçta oynamayan yasin çakmak beşiktaş maçında lugano gibi oynadı her topu kesti her kafa topunu aldılar ikiside zaten bobo saolsun hiçbir kafa topunu alamadı ve gökhanada iş düşmedi pekk herneyse tabiki orta sahada bir kopukluk vardı ama şöyle birşey var tamam top gelmiyosa biraz geri gelerek top alıcak o zaman ortashayı ileriye o taşıcak forvet dediğimiz adamın tek görevi gol atmak adam geçmek değil arkadaşlar bobo bunun için yetersiz kusura bkmayın |
bobo ölü gibi top oynuyo yhaww allah aşkına bırak. |
holoskoda boboda ne yaptıgını gorduk holoskonun attıgı gol sans ama kacırdıgı toplar vs. nerede ılhan pascal tumer sergen guıntı pancu zago ronaldo cordoba 100 yıl |
Öncelikle , Herkesin Düşüncesi Kendine.. Burada Ne Kavga Ediyoruz , Ne Birbirimize Sataşıyoruz , Onun için Sadece Konu ile İlgili yorum yapalim , yorum yapmış İnsanlara Yorum yapmayalım. İyi forumlar. |
sen boboyu en iyi dönemlerinde yedek kulübesinde oynat sonra nobre bey sakatlaninca kurtarici diye oynat ben olsam bende oynamam....sonucta bobo nobreyle kiyaslanamayacak bile kadar daha iyi bir golcü....ne cabuk unuttunuz liverpool marsilya maclarini orada attigi goller vaybe detirtecek goller degilmiydi....nobreyi tutuyorsunuz nobrenin bos kale yada kafayla attigi gollerden haric bir gol söylesenize bir adam gecip attigi bir golü hatirlamyiorum nobrenin.... |
BOBO sadece f5 Maçında kötü değil Her maçta kötü |
Bobo cok kotu oynadi..50.dakkada pozisyonu halen unutamyorum.. |
Defans ve orta sahamızdan hiç destek alamıyorlar.Siz baros la kıyaslıyorsunuz ama lincoln arda ayhan vs.Adamı besliyorlar..Bobo ve Holosko benim görüşümce Türkiye liglerinin en kaliteli 5 forvetinden ikisidir.Kesinlikle kalmalılar biz soldan orta yapamayan üzülmez'i, dengesiz ekremi, bal yapmayan delgadoyu tartışalım..! |
su bir gercek boboya eskisehirdeki tellonun boboya yapdigi asisst varya onun gibi pas verirseniz adam hepsini atar birde orta acarsaniz bizim sol tarafla sag tarafa bakiyorumda deli ve ekrem ikiside orta acmayi bilmiyor atsada adamina gelmiyor.. biz türkler hangi tarz oyunculari severiz ölümüne oynayan oyunculari cok severiz bobodada mevcudur bu özelik arasira göriyoruz ama cogunlukla normal oyniyor ve ismi hemen "tembel" oliyor adami biraz daha forvetin arkasina alirsak oyunuda iyi kurar paslariyla güzel paslari var ama bizim taraftar cok acimasiz ve sabirsiz daha gecen bobo cok babasin denilen boboya bobo sen bir ruhsizsun defol bu takimdan deniliyor |
Takımca kötü oynuyoruz ki forvetlere de doğru düzgün top gitmiyor..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobonun en buyuk hatası yazarlara gore ozellıkle sergen yalcına gore gokan gonulun onu dusurdugu zaman dusmeyıp kaleye sut cekmesydı ok bobo kotuydu pekı fb macında kım ıyıdı bence takım olarak degerlendırelım besktasımız takım olarak kotuydu bobo ılerıde yanlız ve orta saha uretemıyo oyle oluncada boboda sıkıntı yasıo benım fıkrım bu macta takımca kotuyduk kımse ıyı degıldı yedıgmız ıkıncı gol ıcler acısı bı pozısyondu |
ama bobo hiç yoktu yani en azndan diğerleri koştu bşyler yapmaya çalıştı ama olmadı bobo yürüdüüü beğenmediğim delgado bile koştu fener mçnda o yüzden bobo eleştiriliyor |
holoskoya bişe diyememde bobo çoka ayıp ediyor bobodaki isteksizliği vaziyetin iyi olmadığı apacık ortada |
Türkiye`de Saat: 02:54 . |