![]() |
Koktu Bu ayaklar!!! http://www.haber1903.com/Resimler.asp?Resim=1469-10-100 Yok efendim taraftar Beşiktaş`ı havalimanında karşılamamış... Yok efendim takıma küsmüş... Yok efendim protesto ediyormuş... Beyler bırakın bu ucuz Ali Cengiz oyunlarını... Yapmak istediğiniz belli... Gene ortalığı karıştırıp germek istiyorsunuz ortamı ama yemezler, koktu bu ayaklar... Takımı taşıyan uçağın Ankara`ya varış saati öğlen 12.05.. Günlerden perşembe... Yani çalışanı işinde, öğrencisi okulunda... Ne bekliyordunuz... Beşiktaş taraftarı istediği zaman 3000 kişiyi indirir havalimanına... Pascal Nouma`nın gelişinin dünyada bir eşi yoktu hatırlatırız... Haftasonu oynanacak maçta dolan tribünleri, İstanbul`dan ve civar şehirlerden Ankara`ya akan konvoyları görünce, anlarsınız protesto varmı yokmu... Dedik ya ucuz bu oyunlar, Ne taraftarı küser Beşiktaş takımına, ne de futbolcusu küser o muhteşem taraftarına... Az kaldı bekleyin, şurda kaldı 4 hafta, kim bu alemin kralı hepiniz göreceksiniz... haber1903 |
Valla ben haberi okuyunca protesto olmadığını düşünmüştüm.Koskoca Manu,finale gidiyor ama karşılayan turistler. Basın,yapıyor yine yapacağını.Bravo valla. |
bir haftadır benim moralim yerlerde...kimbilir futbolcuların ruh hali nasıldır ...alınacak kötü bir sonuç kupa maçınada yansır...inşallah kazasız belasız atlatacağız ankarayı... |
Kolpa Basın yazdıkca yazıyor. Beşiktaş Taraftarı takımına hayatta küsmez. |
Medya Başka Sataşacak birşey buLamadı bunu yazdi , yazik |
Başlık bile aşalayıcı |
basın ne zaman bizim yanımızda oldu ki |
bu basına küfür edecem tövbe tövbe cuma gecesi |
mecnun leylası onu uzsede askından vazgecermı o atesle bır defa yanmısız bız bır dha sonermı kolpa basın !!! |
Beni kusturdu futbolcular.. Nezaman TRe kupasini alirlar ve sampiyon olurlar bu taraftara ozaman borclarini odemis olurlar!! |
Türkiye`de Saat: 23:06 . |