![]() |
25 eylül 2005'ten bu yana . . . http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...buyana4233.jpg Ligde üst üste oynayacağı Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarıyla şampiyonluk yolundaki kaderini çizecek olan Beşiktaş’ın Başkent’te bileği bükülmüyor... Kara Kartallar, Ankara takımlarına karşı deplasmandaki son yenilgisini 25 Eylül 2005’te Ankaraspor (2-0) karşısında aldı. Bu mücadelenin ardından ligde 10 maça çıkan Beşiktaş, 8 galibiyet, 2 beraberlikle başarılı bir çizgi yakaladı. Bu sezon Beşiktaş, Ankara’da Hacettepe’yi 3-2 mağlup etmişti. Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğundaki ilk maçta Gençlerbirliği’ni 3-1 deviren Siyah-Beyazlılar, liderliğe yükselmişti. |
İnşallah galip gelirler.Daha önemlisi fazla hırpalanmadan kupa maçına tam kadro çıkabilmeleridir. |
inş ankara maçların galibiyetle ayrılırız yine ve kupa maçınıda alırsak o havayla şampiyon oluruz diye düşünüyorum |
ankara seferinden 6 puan 1 kupa ile dönün sevindirin bizi |
ben bu son fener maçından sonra artık bjk nın yenilmeyeceğini düşünüyorum.tüm maçları kazanıcaz eminim. |
Ankara virajından 2 maç sonunda lider bile dönülebilir. Kimbilir belki istanbulda 2 hafta şans bulupta gelmeyen liderlik ankaradan geliverir. |
Türkiye`de Saat: 14:21 . |