![]() |
tabata beşiktaş'ta http://www.fotomac.com.tr/2009/05/08...6A284D97Ax.jpg Beşiktaş, transfer piyasasının gözde isimlerinden Gaziantepsporlu Tabata'yı bitirdi. Başkan Yıldırım Demirören ile yöneticiler Levent Erdoğan ve Kenan Öner, G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl'la bir araya gelerek Tabata'yı resmen istedi. Kızıl, iyi ilişkiler içinde olduğu Demirören'e "Tamam" dedi ve taraflar el sıkıştı. Tabata sezon sonunda Beşiktaş'la http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dsözleşme imzalayacak. 26 lig maçında 11 gol atıp, 7 asist yapan 28 yaşındaki yıldız, aynı zamanda ligin en çok şut atan futbolcusu unvanına sahip. Orta sahanın ortasında oynayan Tabata'nın 26 maçta tam 101 şutu var. YILMAZ ŞENOL |
Kaynak : Fotomaç Keşke Gelse . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
walla tabata iyi oyuncu şampiyonlar liginde çok iş yaparmı sanmıyorum ama türkiyede çok iyi iş yapar ancak biz büyük düşünüyorsak tabata az.. |
Beşiktaş'ın futbolcusu değil.. |
bence delgado dan daha çok iş yapar. |
eğer dogruysa harika oldu en azından delgado dan daha ii futbolcu |
kötünün iyisi bnce |
fotomaç haberi nasılsa yalandır.kaldı ki daha iyi hem savunmaya koşan hem hücuma çıkan bir orta sha oyuncusu lazım bence.artık 10 numara dönemi ufaktan kapanıyor.Koşan takım ve takım halinde savunma yapıp hücuma çıkanlar makbul |
g.antep yeni bir hoca getirdi ve önümüzdeki senenin hesaplarını yapmaya zirveye oynıcak takım kurrmaya çalışıyor.tabatı yı da satıcaklarını sanmam.ayrıca 10 numara arıcağımıza adam gibi oyunu 2 taraflı oynıyacak topçular bulalım. tabatanın türkiye için iyi bir transfer olucağını avrupada çok zayıf kalıcağını düşünüyorum. cehlsea - barca karşılaşıyor sahada okadar golcü var eto-messi-drogba -anelka vs. golü atanlar önliberolar. bizdeki önliberoların ofansa katkısı neredeyse hiçyok |
bencede gelse süper olur! |
seneye takım yine toplama kampı olacak belli oldu... yd gitmeden futbol takımını izlemem... |
çok iyi adam , alınırsa çok yararı olur |
şu 10 numara takıntısından bi kurtulabilsek o zaman avrupa futboluna ayak uydurucaz .. orta sahada iki yönlü oyuncun yoksa avrupa maçlarına baştan kaybetmiş şekilde çıkıyosun |
Alıntı:
aynen katiliyorum . |
Alıntı:
|
bu adam delgado'dan daha kötü oynar |
Tipik bir "Ahmet Hassan" vakası olur... |
Alıntı:
|
hay yaşayın...Bende Tabata kimi andırıyor diyordum..ama unutmayın A.Hassan gitti Anderlecht de takır takır top oynadı..Tabata avrupa da biraz zor oynar gibi geliyor bana..Biz Holosko,Ernst,Sivok ve Cisse gibi iki yönlü oynayabilen adamlar almalıyız..Marek Sapara bile daha çok iş yapar Avrupa da.. |
Ahmed Hassan kadar olsa gene iyi, ben Delgadodan daha iyi olacağını sanmıyorum. 101 şutla ligin en çok şut atan oyuncusuymuş. Delgado kazayla 101 şut atıp Tabata gibi %90ını dağa taşa vurup , sadece %10unu gole çevirse taşlanırdı herhalde. (Kleberson her maç 2-3 şut çekiyor diye yuhalanma aşamasına gelmişti) |
ya ahmed hassan gibi yapacağını düşünmüyorum . en azından onun gibi yapsada iyi en azından hakkını verip oynasın sonra gitsin.Ahmed hassan giderken özür dilemiş tekrar kalmak istediğini dile getirmişti ama Dertören kabul etmemişti |
Tabata koşan bir oyuncu, Delgado'ylan, Sergen'len, Yusuf'lan falan kıyaslanmaz bence...Çok beğendiğim bir oyuncu ama Beşiktaş'ta tutar mı bilmiyorum, eğer ortasahaya adam gibi birilerini alacaksak, ne bilim en azından bi Ernst ayarında, ama hücum yönü daha iyi olan birini alabilirsek Tabata'ya falan da gerek kalmaz zaten... |
Bence formamızı giyebilecek nitelikte bir oyuncu değil. |
Beşiktaş'ta ağır tempoyu kaldiracaksa iyi iş yapar |
Delgado'dan daha iyi olduğu kesin ayrıca bir forvet arkasına göre daha çok koşuyor, mücadele ediyor yararlı olurmu bilemem. |
tabata klasik 10 numaralara nazaran daha hareketli bir oyuncu, yetenekli olduğu da biliniyor zaten ama yok 101 şut attı, şu kadar golü var, şu kadar asist yaptı gibi istatistikler çok açıklayıcı olmaz bu transfer işlerinde, tabata şahis oyunu çok seven tipte bir oyuncu, dolayısıyla yüksek topla oynama yüzdesine daha fazla istatistik sığdıracaktır, beşiktaş'ta daha kollektif olabilmesi gerekiyor, delgado'dan iyi bir oyuncu olduğuna katılmıyorum, özellikleri farklı, defalarca anlattık zaten, gereksiz bir şey olacağını düşünüyorum, zaten denizli de bu transfere onay vermeyecektir... |
Alıntı:
|
yav çenenizi yorduğunuza deymez. asparagas haber . |
haber dogru cikarsa iyi transfer ama cok para verilmemeli |
fos haber... |
Türkiye`de Saat: 23:59 . |