![]() |
aydın finalde Ankaraspor maçı kadrosuna alınmayan Aydın da İzmir'in yolunu tuttu. Denizli'nin Aydın'ı F.Bahçe ile oynanacak kupa maçında da 18'e almayacağı belirtiliyor. Genç oyuncunun kupa dönüşü takıma katılıp katılmayacağı henüz belli değil. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Artık Aydın'ı oynatmalı iyileşmiştir heralde bu zamana kadar.. |
evet iyileşmiştir ama bu adam izmire gidiyormuş adamı ilk 18 e almıcaksa neden gönderiyolar ki izmire yazık değilmi adama |
yorum yok tello kötu ıste aydını kullan !! |
Beşiktaş'ı bitirme misyonunu başkanla teknik direktöre vermişler... şaşırmadım... |
Alıntı:
hoca vaziyete bakar aydın hazırsa maçın 2. yarısında oynatabilir , denizli hoca işini bilir kimse kafasını yormasın ağzı olan bilip bilmeden apır sapır konuşmasın . |
Serdar Özkana gösterilen sabırların verilen şansların onda biri bu çocuğa verilseydi biz şimdi sol kanat problemini büyük ölçüde çözmüştük. |
bence aydın formayı ak ediyor onu elimizde tutmamız lazım |
bencede serdara gösterilen şanslar aydına verilmiş olsa... şimdiye bu nakış tutarmı tutmaz mı görücektik... bence hala üstünde durulması gereken bi oyuncu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla sakatlık geçirip iyileşti dendiğinden beri yaklaşık bir ay kadar bir süre geçmiştir ama Aydın ilk 18'de bile yok bence Serdar Özkan'ın sağlam halinden daha iyi oynar Aydın'ın sakat hali.Ki şimdiye kadar çoktan iyileşmiştir.. |
harcanmaması, kaçırılmaması gereken bir oyuncu ama kaçacak böyle giderse..! |
yalnız kondisyon denen bir şey var süper topçu değilki delgado gibi hemen iyileşir iyileşmez oynatsın çalışsın biraz bakalım zorlasın kendini alsın formayı öle kolay değil forma almak beğenmediğimiz serdar özkan bnce antremanlarda bi taraflarını yırtarak o formayı alıyor |
bence aydını oynatıpda maçları riske atmamalıyız daha önünde uzun zaman var bunu son haftalarda kanıtlayamaz profesyonelce düşünemez ve baskı altında hisseder kendini |
Alıntı:
helal kardeşim çok iyi demişsin... Aydın serdardan çok daha iyi işler yapacak kapasite bir isim... |
Alıntı:
|
aydının şu an için sakatlıktan yeni çıktı boylesine bir maçta oynayabilecek düzeyde deil.kaldıkı bu kupa finali.ama ne yazıkkı şoyle bir gerçekte var mustafa hoca gençlere hep onyargılı bakar. |
mutlaka geçerli bir sebebi vardır hocanın babasının oğlu değil diğerleri hangisi formayı hak ediyorsa onu oynatıyordur aksini düşünüp komlo teorileri düşünmek bile istemiyorum insan bindiği dalı kesmez herkes kendi va takımın başarısı için bir şeyler yapıyor |
Aydın artık gec. Mac eksiği cok . Kondisyonu nasıl bunuda ögrenmek gerekir. Bakalım nolucak. Hoca karar verecekdir. |
Serdar Ozkana verilen sans Aydina verilmedi. Aydin Serdardan 5 gomlek ustun bir futbolcu. Ama Serdar Baskanin asker arkadasi herhalde :D |
Uzun süre oynamayan bir adamı fenerbahçe maçında oynatmak akla mantığa sığmaz Gelecek seneye umarım forma şansı buLur |
Kondisyon eksiği yoksa her maçta 11 oymasını isterim.O kadar seviyorum kişiliğinide futbolculuğunuda..Serdar Özkan a verilen şanslar aklıma geldikçe kahroluyorum Aydın adında.. |
aydın bu sene topa ayağını vurdumu ki formayı hakediyor diye bir konuşma yapılıyor burda? geçen seneki performanslara göre konuşaksak serdar kurtuluşta fazlasıyla hakediyordu.bence bu sene aydını oynatıp risk almaya gerek yok bu saatten sonra yaz kampında değerlendirilir. faydası olacaksa seneyede giyer formasını diye düşünüyorum |
aydın bu takımda banko oynar form tutması için elimizden geleni yapmalıyız. bu sene olmasa bile seneye mutlaka aydın bize lazım.batuhan ve aydın ı artık seneye hazır olsunlar |
Alıntı:
Biraz kabahat Aydin' da da var aslinda ama yine de sizin yazdiginiz isin dogrusu. |
bu takimda en büyük potansiyel aydinda var oynatilirsa cok cok büyük hizmetler icerisinde bulunacakdir.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:21 . |