![]() |
Şampiyonuz http://www.fotospor.com/images/stori...10denizli1.jpg“Geçtiğimiz hafta kaçırdığımız fırsattı Ankaraspor maçında değerlendirdik. Artık mutlu sona çok daha yakınız” Ankaraspor'u farklı yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli, kendinden emin konuştu. Fenerbahçe maçında yaptıkları hataları Ankara karşısında tekrarlamadıklarını belirterek, “Şampiyonluk arttık bizim elimizde. Mutlu sona çok yakınız* diye konuştu. Önlerinde final niteliğinde 3 maç kaldığına dikkat çeken kurt hoca, “Puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Liderlik koltuğuna kurulduk ve bunu da son haftaya kadar bırakmayacağız.Şimdi önümüzde Galatsaray maçı var. Şimdi bu deribye odaklandık. Şampiyonluğu son haftaya bırakmayacağız” dedi. |
bu adam lderliği kolay kolay bırakmaz rahatım ben |
aman fener maçından önceki gibi havaya girmeyelim de.1-2 haftalık sevinç olmasın.esas zorluk şimdi başlıyor |
Alıntı:
|
Nihayet... |
Bırak şimdi ğs maçına odaklanmayı.önce fb sonra ankarakuçu maçına odaklanalım ğs ye sonra odaklanırız |
güveniyoruz beşiktaşımıza bizi mutlu edecek inanıyorum:Dinşallah |
Fortis'i alırsak,üstelik birde liderliğin getirdiği o havayla 9 puan alırız,3 maçta.:) |
Bana göre hala kredimiz var, bu yüzden şampiyonluğu bırakmayız bence de...Haftaya Ag deplasmanında 2 puan bıraksak bile şampiyonuz, Sivas min. 4 puan kaybeder daha...Ama şampiyonluğun yanında kupayı da istiyoruz artık, farz oldu bu, bir sezonda 3 kez şu eziklere yenilmek yakışmaz, Denizli'ye de Beşiktaş'a da...Hoca da kendini afettirir bu maçla, oyuncularda aynı şekilde tabii... |
kupa maçını alırsak kupayı kaldırırsak o havayla hayatta ligi bırakmaz takım olduki kupayı alamadık yinede şampiyon oluruz diyorum benn |
Türkiye`de Saat: 18:10 . |