![]() |
Sihirbaz heyecanı http://www.fotomac.com.tr/2009/05/10...59733987Dx.jpgSiyah-beyazlılar, 'sihirbaz' lakaplı Tabata'ya karşılık Gaziantep'e Uğur ve Zapo'yu verecek. Sıkıntı yok Beşiktaş'ta Tabata sevinci yaşanıyor. Hafta içinde G.Antep Başkanı İsmail Kızıl'la bir araya gelerek 'sihirbaz' lakaplı sambacıyı isteyen ve olumlu yanıt alan siyah-beyazlılar, Brezilyalı yıldız için iki futbolcuyu gözden çıkardı. Beşiktaş yönetimi, Tabata için Uğur İnceman'ı bonservisiyle, Zapotocny'yi de kiralık olarak vermeyi teklif etti. 11 gol, 7 asist G.Antep yönetiminin, 29 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Tabata için iki futbolcunun dışında para da istediği ifade edildi. Brezilyalı futbolcu, bu sezon 26 lig maçında girdiği 23 gol pozisyonundan 11'ini ağlara gönderirken, 7 de asist yaptı. Rakip kaleye 48'i isabetli 101 şut atan Tabata; 89 korner, 18 de serbest atış kullandı. |
gerçekleşirse çok saçma bi takas olur |
bu adam için deil uğuru erkanı bile vermem zapo verilirmi hemya ne kadar saçma |
Saçmalık.... |
sıkma haber |
Medya biraz daha düşünebilirdi bu takas konusunu, tam adamlarını bulmuş yani, Delgado'yu deseler daha çok inanırdım... |
kafayimi yediler bunlar ? |
aman çok heyecanlandım.. |
Zapo'ymuş.Yok daha neler. |
Ne Uğur'u ne Zapo'su ya umarım bu takas olmaz:mad: |
delgado ile takası çok güzel olur bence yada takas olmasa bile delgadonun yerine iyi bir alternatif olur bence... |
Alıntı:
|
delgado giderse tabata değil avrupada prestij sahibi bir 10 numara almamız lazım. |
yahu inanmayın be kardeşim fotomaç ın uydurma haberi bunun foruma getirilmesi bile hata . asparagaaaaaaaaaaaasssss . |
Alıntı:
aynen öyle ibrahim kızıl :D :D :D asparagas haber işte her tarafı dökülüyor. |
Zapo ve Uğur... Böyle bi takas olursa bu yönetimin aklına şaşarım. |
sakin olun asparagas haber bu... |
valla herkez karsi cikmis ama bence baya buyuk bir oyuncu bu herif ilerde almadik diye kafayi duvara vurabilecegimiz turden biri gibi geliyor bana sahsen gelirse sevinirim diegodan daha yetenekli oldugunu dusunuyorum tabiki sadece izledigim maclarina gore konusuyorum |
kolpa haberdir |
Türkiye`de Saat: 21:09 . |