![]() |
"İnönü'yü unutamam" Portekiz'in Record Gazetesi, iki yıl üst üste (Beşiktaş ve Fenerbahçe) Türkiye'de Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkan Portolu futbolculara, “Karşılaştığınız rakipler arasında hangi seyirci daha radikaldi?” sorusunu yöneltti, cevap ilginç ve çok netti: Beşiktaş İnönü Stadı. Portolu futbolcular, Beşiktaş’ın dünyanın en ateşli taraftarına sahip olduğunu belirterek, aynı coşku ve baskıyı Fenerbahçe’de göremediklerini ifade ettiler. Portekiz ekibinin oyuncularından Lisandro Lopez, daha da ileri giderek siyah-beyazlılara övgüler yağdırdı. Arjantinli futbolcu, “Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika’nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. Ama Porto’nun Beşiktaş ile İnönü’de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik” dedi. Lisandro Lopez, “Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş’ı sahada oynatan sanki seyirciydi. İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor” sözleriyle siyah-beyazlı taraftara, 10 üzerinden 10 verdiklerini ifade etti. Lopez, Beşiktaş taraftarını, “Sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş izlenimini veriyorlardı” yorumunu yaptı. 09.05.2009 Kaynak : Milliyet |
İşte duyun ey millet..Artık Beşiktaş'ıma ilişkin bu takım taraftarları takımını iteklemiyor,desteklemiyor dersiniz.. İmza:Porto.. |
Ki bu adamlar liverpool,arsenal,manchester,real madrid vs.vs.vs. bir çok ülkeye gittiler.Önümüzdeki sene şampiyonlar ligi maçlarında yine çok zor takımlarla karşılaşsakta kendi sahamızda çok rahat oluruz bence...Çünkü türk takımları daha önce bunu tatsalarda avrupa takımlarının ayakları tutuluyo.Geçen seneki şamp. ligi maçlarından biliyoruz zaten... |
gel o zaman bu taraftarın önünde yılda 25 maça çık bekleriz :D:D |
Alıntı:
|
Alalım Lopez'i, gelir bizim için belki...Birileri de öğrensin artık kimin büyük olduğunu, herkez aynı şeyi söylüyor ama duymak işlerine gelmiyor işte... |
dünyanın en iyi taraftarı olduğumuz bir kez daha kanıtlandı |
Lisandro ozaman ''Gel bekleriz İnönü'ye'';) |
Avrupai bir yaklaşım.Tartışmasız bir cevap vermiş.Ama gelde bizim,Gs-Fb "seyirci"lerine anlat.:) |
Arkadaşlar taklitlerimizden sakının boşuna demiyoruz... Birde kalkıp en iyi taraftar kimde derler... Diğerleri taraftar ise biz başka birşeyiz ... . |
biz zate bşy demiyoruz başkaları diyor bizim için iyi diye :) |
bu laflara artık karnımız tokkkk bız kendımızı son derece ıııyı bılıyoruz yenı hedefler koymalıyızzzzz ..... |
lisandrodan alıntı imza :) |
inönüde muhtesem taraftara karsı top oynayan hıcbır futbolcu o geceyı aklından cıkaramaz zaten. dunyada sayılı taraftar grupları arasındayız. önümüzdeki sezon inş. emre tilevin dediği gibi şampıyonlar lıgınde yıne tarıh yazıcaz. |
işte taraf ve tartarlık budur millet |
“Sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş izlenimini veriyorlardı” Beşiktaş seyircisi hakkında o kadar yorum duydum bunu ilk defa duyuyorum. Nasıl etkilemişiz adamı be :) |
Alıntı:
aynen kardeşim.. Birde liverpool maçında ne düşündüler acaba ben birde onu merak ediyorum :) |
en iyi takım değiliz belki ama en iyi taraftar bizde |
Alıntı:
|
gel ozman bize... |
ezik cekirdekciler bunu iyi okusun :D |
bunu dünyada bilmeyen kalmadı zaten... :) dünyanın bir numarası biziz ;) hala diyip dursunlar bizde 25 milyon taraftar var abidik gubidik... onlarla avunun biz, bize yapılan övgülerin tadını çıkarıyoruz ;) |
bunu zaten uzun zamandir dunya biliyordu :) |
Unutamazsin zaten :) |
şampiyonlar ligindeki porto ve liverpool maçlarında hakikaten dehşet bir taraftarımız vardı tribünde... |
lopezcim biz zaten biliyoruz bjk 10 numara taraftar oldunu |
Dünyanın en iyi taraftar gurubu ÇARŞI |
Bazı ezik çekirdekciler hala kendilerini daha iyi sansınlar dünya biliyor bizi zaten. |
Bir kez daha katlanmış oldu ;) |
taraftarı her beğenen futbolcu bize gelseydi şimdi barcelonayla çekişiyorduk :) bu takıma ne gerrard lar ne quaresmalar gelir giderdi ama işte taraftarla bitmiyor iş yönetiminde bize ayak uydurması lazım |
hep söylenen bişey varya ingilterede oynanan futbolsa bizimkisi ne diye ? aynı şey bizim içinde geçerli taraftar bizsek diğerleri ne? |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |