![]() |
burda herkes besıktaslı ve besıktasın daha iyi olmasını ıstedıgı ıcın yorum yapıyor kalkıpta ben demıstın sen bunu demıstın gıbı cumleler kurmayın artık kaldı ki fener macında dolasan ruhsuz top oynayan bu futbolculardı dun cıkıp 4 atan takımda ama sunu unutayın sıvas sezon sonuna kadar puan kaybetmeyecek olsaydı yıne ben demıstım falan dıyebılecekmıydınız ? bırakın bunları lıderlıgın keyfını cıkarın |
iddalı açıklamalar beni mutlu etti inşallah şampiyon olacağız |
hep biz takip ettik bu zamana kadar birazda onlar takip etsin 3 hafta idare etsinler artık |
bütün kehanetleri tutuyo bu adamın.hoca yerine falcı flan olmalıydı. |
Şimdi M.Denizli'yi eleştirenler bakalım nerede olacaklar??Bu akşam futbol programlarını zevkle izleyeceğim..Nasıl yorum yapacaklar merak ediyorum.. |
insallah sampiyon olan takimin futbolcularinida karsilarsin hocam |
Mustafa Denizli , Febe Maçından Sonra Herkesi Mahçup Etti. Mükemmel bi maçtı. Sampiyon Takımın da Oyuncularını görmek istiyoruz :) |
denzili'nin tavrını seviyorum ya, bir sözü bile oturduğum yerden ona güven ve saygı beslememi sağlıyor, oyunculara ne kalmış...bir teknik adamın değerlendirilmesinde önemli olan oyuncuları etkileyebilmesidir, onlara güven aşılayabilmesidir, onların ruhlarına işlemesidir, sende bunların tamamı mevcut, şampiyonluğu artık bırakmayacağımızı düşünüyorum ve beşiktaş'ın ilerleyen yıllarda başka bir teknik adam araması için mantıklı tek bir neden bile bulamıyorum ama bu kadar skor yazarlarının olduğu bir futbol ortamında senin de bugün destekleyenler tarafından hakaretler alacağın günler gelecek ne yazık ki, 4 yıl üst üste şampiyon olsak da o gün yine gelecek, sadece aksini ummaktan başka bir şey diyemiyorum... |
hoca yine güzel konusmus |
Bence su anda feneri yenip kupayi almak daha önemli.. |
Türkiye`de Saat: 20:31 . |