![]() |
Atsın atsın da artık nolur kendisini biraz geliştirsin..Gol atmak forvet için ilaçtır tamam ama şımarıklığını, vurdumduymazlığını yenmesi gerek..Şahsen ben Beşiktaşımda seneye görmek istemem Batuhan'ı.. |
Umarım Batu artık attığı gollerle gündeme gelir, eğer öyle olursa hem biz hem de Türk futbolu önemli bir ismi kazanır... |
goller şahane |
batuhana güveniyorum potansiyeli ortada hatta dahada ileri gidip batuhani banko bile oynatirdim gol üstüne gol atar bizde.. |
Seneye Batu ileride en uçta, sağında Holo solunda da Saviola gibi birini hayal ediyorum, böylesine güzel bir üçlü buluruz umarım... |
Bekleyip göreceğiz.Seneye neler değişecek?.:) |
ilk golü süperdi ikiinci golde güzeldi gollerine devam etsin seneye değilde ondan snraki sene oynar beşiktaşta diye üdşünüyorum tabi biraz akıllanıtrsa süper olcak bu çocuk |
Attığı 2 golde birbirinden güzel... Umarım hatalarından ders alıp seneye çıkar ve adam gibi topunu oynamaya çalışır... |
Batuyu CL'de oynatalim sonra da hemen satalim en iyi fikir bu bence :D |
batuhanin buyuk golcu olacagini gormemek icin kor olmak lazim ancak bu cocugun gollerinden once duzeltilmesi gereken bazi yerleri var once ise ordan baslamak lazim |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |