![]() |
Bence gelecek sezon batunun takımımızın 1.golcüsü olması lazım.tam aradığımız forvet.Gol krallığına gider walla :) |
herseye ragmen simarikligi devam ediyor kendine ceki düzen vermeli, kesinlikle cok yetenekli bir golcü ama hareketlerine dikat etmeli |
Kendine Çeki düzen verdikten sonra , bize gelmeli. |
batuhan gol atman güzel golleride izledim güzel ama önemli olan kişiliğini düzeltmen |
Alıntı:
|
ya istediği kadar şımarık olsun adam sahaya cıktıgında takır takır gollerını atıyor |
Ya tamam biraz hareketlerini düzeltmesi gerekiyor olabilir ama futbolu çok iyi henüz yaşı küçük o hareketleri değişir bu yüzden gelecek sezon bnce Bjk'ye gelsin kesin gol kralı olur;) |
ben gençliğine veriyorum zamanla düzelicektir seneye bu takımda oynamalı |
Ben batuhandan çok umutluyum hadi hayırLısı ... |
yani yüzde yüz geri gelmeli ve kalmali..bu sezon göriyoruz nasil sikintli oldu bir oyuncu sakatlanirsa hemde Nobre gibi kafa topu ve mücadele güclü bir oyuncu 1 aydir mahkum kaldik ve cok eksik kaldik...Yani tabikii hep oynamiyabiliri ama kadroda olmali cünkü iytiyacimiz tip bir forvet.. Batuhan-Holosko Bu ikiliye görmek isterim cünkü biri hava toplari ve dagitan bir oyuncu biri de hizli ve diri bir oyuncu...umarim ki seneye M.Denizli sans verir.. |
Türkiye`de Saat: 05:05 . |