![]() |
Alıntı:
hem sen beni tanimadan benimle böyle konusamazsin ve laflarin icindede babamin ismini kullanamazsin iyi forumlar |
Alıntı:
Laflarımı yanlış anlamışsın kardeşim babana hakaret felan etmedim sadece sor dedim yaptığın yanlışı anlaman için . Hakaret olarak anladıysan bende özürdilerim ama asla kimsenin ailesine hakaret etmem . |
eğerki geçmiş futbolculardan ders alırda aynı hataları yapıp şimarık davranmassa başarılı olur ama ne yazıkki eline üçbeş kuruş geçince ne yitip giden futbolcular biliyorum başta fenerbahçeli tarık... batuhan şimarmadığı ve taraftara saygılı olduğu sürece hertakımda oynar herşeye konuşmamamalı |
Alıntı:
|
futbol birazda yürekle oynanır değilmi yürek ve ayaklar çalışmazda çene çalışırsa olmaz bu iş |
Alıntı:
|
ya bana kalırsa batuhan yine bir yıl en azndan kiralık verilmeli her zaman dediğim gibi seneye yaptığı sene başından beri yakaladığı performansa bakılarak gol kralı dahi olsa ahh ne yaptık biz demiyerek daha sonrası için mtlu olarak takip etmeliyiz bnce ve iyi performans sağlarsa bir sonraki sene direk 11 başlar ve uzun yıllar oynar kafa yapısıda çok önemli tabi bu takip aşamasında |
Türkiye`de Saat: 13:23 . |