![]() |
çaktırmayın oynuyorum http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...01NOB2-C-B.jpg Mert Nobre... Onun yokluğunda Beşiktaş çok zorlandı, sıkıntı yaşadı, eksikliğini fazlasıyla hissetti. Nobresiz tam 5 puan yitiren Kara Kartallar liderlik koltuğuna oturunca, Brezilyalı futbolcunun da yüzü güldü. Bel ağrıları bir türlü geçmeyen Sambacı, dün FANATİK’e konuştu. ‘Kimseye söylemeyin!’ Herkesin merak ettiği, “Finalde oynayacak mı” sorunusunu yanıtlayan Mert Nobre, Beşiktaşlılar’a müjdeyi verdi: Finalde oynuyorum... Moralli olduğu gözlenen yıldız oyuncu, “Kimseye söylemeyin, derbide sahada olacağım. Fenerbahçe’yi yenip, kupayı alacağız” diyerek, espri yaptı. Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maç olan Süper Kupa Finali’nde Galatasaray filelerini havalandırıp, kupayı Kartal’a getirdiğini hatırlatan Nobre, “Yine golümü atıp, kupayı kaldırmak istiyorum. Fenerbahçe iyi bir takım, ama rakibin kim olduğu önemli değil. Biz kendimiz gibi oynarsak, galip geliriz” dedi. |
oynamanı beklemiyorum ama ankaragücü maçında enazından kulübede oturman lazım |
snn hazır olman birkaç haftayı alır. |
Moralli olduğu gözlenen yıldız oyuncu, “Kimseye söylemeyin, derbide sahada olacağım. Fenerbahçe’yi yenip, kupayı alacağız” diyerek, espri yaptı Espri yapmamıştır doğruları söylemiştir |
Bekliyoruz Seni Nobre ! |
Bizden laf çıkmaz Nobre merak etme. |
nobre senın yoklugun cok bellı oluyor cabuk iyileş formanı gıy ıhtıyacımız var sana. |
nobre nobre nobre aslnım atacan golünü alacaz kupayı |
fotoda manyak olmuş. |
senin kulübede olman bile sahadaki forvetleri kamçılar nobre hoş hiç biri senin kadar çalışkan olamaz |
çaktırmayız sende çaktırmadan gollerini atarsın inşallah artık :):) |
KİMSE DUYMADI NOBRE MERAK ETME :D |
sen 1 2 gol at yine çaktırmayız biz inşallah oynayabılırsın :) |
büyük bi ihtimalle sezon sonunda gideceksin eziklere karşı son görevini yap |
fenere güzel bir gol atarsın inşallah sana ihtiyacımız var |
nobre duy sesimizi artık...özledik seni... |
Eksikliğini çok hissettik.Umarım oynar |
biz çaktırmayızda sen çakabilicekmisin golleri onu meak edyorum.... |
Nobre-Holo ikilisiylen Fb savunmasını çok rahat geçeriz, umarım Nobre tam anlamıylan iyileşir de şu maçta sahaya çıkar... |
inş. bu maçta özlediğimz nobre geri döneer.... |
Bu kadar aradan sonra bir final maçında üstelik sert ve çekişmeli geçeceği kesin olan bir derbi maçında forma giymesi ne derece doğru bilemiyorum. |
haydi nobre kaptan gün senin günün. |
Türkiye`de Saat: 09:29 . |