![]() |
bobo için 4 milyon Yunanistan' da sezonu şampiyon tamamlayan Olympiakos, Beşiktaş'ın golcüsü Bobo'yu almak için harekete geçti. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Yunan ekibinin gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı gidermek istediği ve Bobo için 4 milyon euro bonservis bedeli önereceği belirtiliyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
5 ve 5 in üstüne kime isterse gitsin ister fenere ister yunanistana |
hiç beklemesinler |
saçmalamasınlar.. gerekirse 1 sene daha kalsın 10'dan aşşağı gidicek adam deil bobo yeterki formunu bulsun |
4 milyon euro az... |
bence de 5 in üstünde verene satsınlar.bobo yırtıcı bir forvet değil.onun yerine daha hareketli ve hücum presi iyi yapabilen bir forvet alınsın. |
hücum pres yapabilen yırtıcı forvet olarak takımda holosko var, nobre de bu işi belli miktar yapıyor. Bobo yerne öyle birini daha koysak birbirlerini bozarlar. Bobo çok güzel pozisyon alıyor, satarsak yerine de gene aynı tip ama daha yetenekli oyuncu almamız lazım ki boboyla aynı tip daha yetenekli adamlar zaten brezilya milli takımında oynuyor. 4-5 milyon nedir yahu, Beşiktaş kalibresindeki takım birinci forvetini 4-5 milyona satar mı? yerine kimi alacaksın 5 milyona? 10 milyona bile dolduramazsın. (Batuhana güveniyorsak başka, ama ben o çocuğun ipiyle kuyuya inmezdim clde :)) |
Alıntı:
|
Satılmamalı.Geçen maçta gol attığı için demiyorum.Bobo,her sezon 14-15 gol ortalaması ile oynuyor.Kalmalı. Form tutunca neler yapabilceğini hepimiz biliyoruz? |
Artık hayırlısı olsun Bobo hakkında, kalmak istiyorum derse kimse git demez sanıyorum. bobonun tek sorunu istikrar bence bir var bir üç yok |
Türkiye`de Saat: 16:20 . |