![]() |
amannn uzak dur |
kardeşim bu yönetim biraz hesap edebiliyorsa şampiyon falan olursak bu finki almaz.almanyada bundan iyi 20 tane defansif ortasaha var sırf bedava diye yapmayın şunu ya |
Benimde bonservisim elimde Beşiktaş beni de alsın :D Yıllık ücret de istemem benzin paramı atsınlar yeter :D Fink,Gordon,Hiquain,Diatta,Seric vs saymakla bitmez sırf transfer yapmak için yedek oyuncu olsun diye transfer yapılmaz. Defans İtalya'dan Orta saha İngiltere'den Teknik oyuncular İspanya'dan Forvetler de Fildişi Togo gibi Afrika ülkelerinden baksınlar. |
Bence Fink siradan bir adam gelmemeli!! |
Alıntı:
|
Haber yalan gibi fakat ben de Fink gelecekse Cisse kalsaydı diyenlerdenim..Fink'i bonservis bedeli ödemeden almanın avantajı var ama Cisse ile yenilenecek sözleşmede de böyle bir ücret ödenmeyecekti zaten..Bize daha üst düzey elemanlar gerek..Fink istikrarlı, faydalı bi eleman olabilir..Ama Cisse'de Ernst ile iyi bir uyum yakaladı yani..Bunu da göz önünde bulundurmak gerek..Daha isimli, kaliteli bir oyuncu alınmasından yanayım ben.. |
Flash Gordon:D |
Mümkünse kulübün önünden bile geçme :) |
Ernst in yanina en yakisan topcu Cisse. Ernst gelmeden önce cok göze batiyodu ama su an ikisi iyi. Cisse-Ernst ikilisi oynasin bu takim yenilmez. |
bi sen konusmuyodun gordon:)sinanin aciklamasi aklima geldikce gülesim geliyo süper stoper aldik 10 numara transfer hehehe |
Türkiye`de Saat: 14:47 . |