![]() |
Belki sadece bu mac icin kaptanlik verilicek orda ki cümle geri kalan maclari kaptanlik olarak cikicagina birsey yazmiyor...Deli Ibonun son senesi olabilir ve jest olarak olabilir... Zaten gizli kaptanlar Üzülmez,Toraman ve Rüstüdür geri kalan hic bir lider özeligi yok..! |
Alıntı:
Ama benim kaptanlığı en çok yakıştırdığım adam Toraman |
Pazu bandını takacak isimler bellidir ayrıca iboya böyle bir jest yapmaları onu mutlu eder artı motivasyon sağlar |
Alıntı:
iyide bu ıboya motıvasyon saglarken delgado ve nobreye ne saglar ? bizim kaptanlık olayı komedıye donusmeye basladı. ı.uzulmez ve ı.toraman basına yansıyan olaylarından sonra kesınlıkle kaptan olmamalı bence. eğer boyle durum varsa cok yanlıs bir ödül olmus olur. |
O şekilde takdim edilmiş, Denizli İbo bozulmasın diye jestle o şekilde söylemiştir orda.. Hayır yarın kaptan çıksa ne olacak ya? O çıkmazsa Gökhan Zan çıkacak zaten :D Bu takımın gerçek bir kaptanı var gerçi kolunda pazuband olmasada. |
ıı de merve o cıkıcak bu cıkıcak durumu değil sahaya her halukarda da 11 kısı cıkıyo zaten ıı o zman her hafta baska bırı taksın veya performansı kımın iyiyse ona verelım o taksın. |
Alıntı:
|
Şu an takımın birinci kaptanı delgadodur ikinci kaptan nobre 3.kaptan gökhan zandır 3üde yoksa Tello'ya veriyor denizli yada serdar özkana artık bizde anlamadık kim takıcak pazu bandını ama tahmin ediyorum denizli basın karsında öyle jest bir konusma yapmıstır gibime geliyor bekleyip görücez |
bu macın ibo ile olan özelliği ne de ona kaptanlık verıyorlar onu anlamadım ? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:23 . |