![]() |
ayıp ayıp ayıp... |
boş muhabbet...o kadar önemli değil... |
kepazelkten başak bir tanımı olamaz bu olayın. |
Çok yerinde bir karar olmuş Toramanda,Üzülmezde yaptıkları hatanın bedelini ödedi.İkisininde bu seneki performansıda gayet iyi.Beşiktaşa emekleri ve kalıcılıkları Delgado ile kıyaslanamaz..Delgadoyu Alex le bir tutarsan olacağı bu.. Eğer bu karar daimi ise sadece bu maçlık değilse Delgado'nun ipi çekilmiştir bana göre.. |
herzamanki yonetim rezilliklerine bir yenisini daha eklemis olurlar kaptanligi deliye verirlerse eger |
lami cimi anlamam ne delgado nede nobre bu takımın kaptanlığını yapamadılar çünkü sahaya yüreklerini koyamıyorlar. delgado sorumsuz umursamaz biri kim mi yapr yada olmalı 1-İbrahim Üzülmez 2-İbrahim Toraman 3-Gökhan Zan 4-Rüştü hem bu şekilde kaptanlık maç içinde sık sık yerlede kalmaz tamama ibrahimler kavga yaptı ama sağ olsun medyanın gazıyla sinan Enginin gazıyla olay büyüdü ve büyütüldü aynı pascal olayı gibi zararı sadce bize dokundu diğer takımlarda da buna benzer olaylar oluyor ama nedense onları gaza getirmiyorlar ama biz hemen asıp kesiyoruz bakınız lincolne sabriye emreye ardaya onlaro kimse asmıyor kesmiyor biraz akıllı olalım yeter. |
Aslında burada Denizli direk olarak dememiş ki Üzülmez kaptan diye.Sadece kaptan İbrahim Üzülmez diye çağırılınca mahçup etmek istememiş ama benim görüşümce İ.Üzülmez kaptan olsun:) |
Yaw bu haberi yapan neresinle dinledi merak ediyorum şu toplantıyı.Orda Denizli dediki; kaptanlık sadece koldaki pazubandından ibaret değildir.Yani gönüllerimizin kaptanı demek istedi.Saçmalamayın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:24 . |