![]() |
ne kupa şampıyonluğu ne lig şampiyonluğu... benım için ikisinden de önemli bir şey var ...ankaragücünün küme düşmesi ve işlerini bizim bitirmemiz...16 sene öncesinin intikamını almak için pazar gününü iple çekıyorum ben ...tabi onları küme düşürdüğümüz sene şampiyonda olursak değmeyin keyfime... |
Güzel Konu fakat şöyle birşeyde var , Fenevbahçe'yi yenip Senelerin Hasretini devam ettirmek , Şampiyonluğu Kazanıp 6 Senenin Hasretini dindirmekte Keyifli olacaktir. |
Alıntı:
Hem fenevbahçeyi yenip kupayı almak hem Ankaragücü nü küme düşürmek hemde şampiyonluk Allah be bundan güzel bişey varmı yeme de yanında yat misali adeta . |
Bende çok istiyorum bu kazmaları yenmeyi zaten yenersek onlar kümeye biz şampiyonluğa gideriz. |
yatıp kalkıp dua ediyorum valla...elime kalemı kağıdı alıp bu serefsizler nasıl küme düşerin hesabını yapıyorum ...şampiyonluk+ kupa+ ankaragücünün küme düşmesi... |
Önümüzde 2 tane büyük hedef varken; Ankaragücü'nü küme düşürmek gibi saçma sapan bir amaca kapılmak ne kadar mantıklı bilemiyorum... |
öcüler kümeye:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ankaragücü'nü bu sene kümeye postalayacaz Allah'ın izni ile..Bir daha da ayağa kalkamazlar, bu kadar şaibeci bir takımın yeri Bank Asya ligidir..Ligin son haftalarında ankara takımlarının maç satmalarıyla küme düşme hattının biraz üzerine çıktılar ama biz bu hafta sonu koyarsak iflah olmazlar daha. |
Türkiye`de Saat: 04:09 . |